anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se zice ca numarul 072666666666666666 este a lu' dracu. Eu nu cred. Dar am sunat si baga o melodie la pian, si uneori raspunde. Ceea ce ma intereseaza cu adevarat e daca face cost sau iti ia din minutele nationale?

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Mda, îţi ia, ca orice apel minute naţionale şi dacă nu ai faci cost suplimentar. Dar stai să-ţi zic pe bune ce i-a făcut unei cunoştinţe: i-a respins apelul când a sunat cu nr. ascuns! Al naiba drac! laughing Dar e ciudat doar faptul că există acel număr! Vreau să zic, 15 cifre şi încă sună, răspunde ori închide! Nu intră căsuţa...dar eu ştiam cu 12 de 6. Mă rog, nu cred că e al dracului, dar tot e ceva dubios!

70 răspunsuri:
| iChocolatte a răspuns:

Bai frt eu nu va cred, da' o sa incerc sa vad daca imi rasp.

| iChocolatte a răspuns:

Imi suna ocupat big grin

| iChocolatte a răspuns:

Suna, mah, suna,da nu rasp. Spune,, abonatul Vodafone nu rasp'' dar vedeti ca este 072666666666, nr este de 12 cifre sa mai sunatzi da nu noaptea ca atunci doarme big grin

| t3k3z0r a răspuns:

Daca chiar vrei sa vorbesti cu draq va zic eu cum(nu e minciuna am incercat si eu )
Aveti nevoie de o oglinda, marcar si de niste prieteni
1) 1 trebuie sa stea neaparat langa intrerupator sa aprinda becu
2) Sa scrieti cu marcaru pe oglinda(daca se poate oglinda mare) scrieti "666" si va aparea dracu, daca vrei apoi sa scapati de el trebuie sa aprinda becu si dispare

ORI CE ATI FACE SA NU SCRIETI SI SA PLECATI CA VINE SI VA OMOARA

E FOARTE FOARTE SERIOS
SI MAI ARE UN NR
076 si 12 de 6 pe urma
bft

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru t3k3z0r):

Il chem pe dracu sa-mi ia un suc laughing

| bydudy99 a răspuns:

Gataa il sun pe dracu daca se mai ia cineva de mine la scoala :X mersi de nr laughing

| andra_5427 a răspuns:

Buna nuss daca e adevarat traba cu ''dracu'' dar da iti ia din minute

| ShadowOfFiction a răspuns:

Eu am sunat la 0738 226 531 și după ceva timp mi-a răspună o voce bruiata. Un prieten a zis ca a găsit nr scris cu sânge pe o banca

| Florea_Jesika_1995 a răspuns:

Sunama

| Singuratic_Baiatul_1991 a răspuns:

Am sunat si a rasp dracu.l-am intrebat daca sunt pe lista lui si a zis ca daca mai insist sa sun s-ar putea sa fiu

| EbiEbi a răspuns:

Sa stii ca numarul este de fapt 0726666666. Este un numar normal din 10 cifre. Explicatia este ca poti sa pui ultima cifra de cate ori vrei tu si tot la numarul respectiv suna. Daca nu ma crezi incearca sa suni la un numar si pune ultima cifra de mai multe ori sa vezi. Si nu iti baga nici o melodie cu "pianul" doar ca te pune pe hold si cand te pune cineva in hold se aude o orga. Asa ca nu ai nici un motiv sa te sperii happy