Da, si ce? Daca esti timid nu iti poate place ceva anume? De ce va bazati toti pe stereotipuri?
E timida, nu vorbeste mult si e rusinoasa, dar daca ai stii ce citeste si la ce se uita nu te-ai mai baza pe stereotipuri.
Intrebam asta pentru ca si eu sunt timid... Si cam stiu ce prefera timizii Nu am vrut sa te supar. Sorry
Si uite din nou, nu toti sunt la fel, ok?
Nu m-am suparat, doar ca nu imi place cand cineva se bazeaza pe stereotipuri, e de prost gust.
Si eu sunt asa!
Exista prin lume multe lucruri care se bat cap in cap..Si asta e un stereotip?
Hai sa o luam asa, daca din 100 de persoane, o persoana e altfel, persoana respectiva trebuie ignorata/transformata in ceea ce sunt si ceilalti 99?
Cine a zis ca trebuie ignorata/transformata? Eu doar m-am mirat putin de descrierea care i-ati facut-o.
Sadismul este o parafilie care consistă în pulsiuni, fantasme și comportamente marcate și persistente, implicând căutarea și obținerea unei excitații sexuale prin activități reale și non simulate, care provoacă suferință fizică sau psihică altcuiva (umilind sau bătând acea persoană etc.)
Timiditatea este o trasatura genetica a unui om.De obicei te nasti cu trasatura asta si nu prea poti sa tii-o schimbi..decat doar controla putin.
Acum, tu nu crezi ca a fi timid e una si a fi sadic e alta? Se bat cap in cap, parerea mea.Insa nu a zis nimeni ca trebuie ignorata, Doamne fereste.
Nu trebuia sa cauti, stiam si eu ce inseamna, insa dupa cum am zis in alt raspuns, nu e sadica Cum a zis Ale, doar ca ii plac chestiile horror.
Okey.N-am vrut sa te enervez
Dar nu m-ai enervat
Numai sa nu o bagati si pe ea la haremul de baieti, e inocenta draguta de ea, si nu, nu e sadica cum a zis Alessa, doar ca ii place horror.
Daca il vede pe pianist o sa fuga cat vede cu ochii
Asta trebuie sa o intrebi pe ea sau pe Minion, minion e cea mai apropiata de Noely.
Mi-e dor de Miniona! (
Ce mai face?
E bolnava, draguta de ea.
Nu stiu, trebuie sa o intrebi.
Ce ai inteles?
Cine e fata asta, am vazut intrebarile puse azi si imi ieseam din minti.
Saracul de tine
DaciaRomania întreabă: