| Fifylici a întrebat:

Deci sunt stupefiata.Tocmai din intamplare aruncam o privire la raspunsurile unui user[nu dau nume], si citisem un raspuns in care el zicea ca unii useri dau stupid asa aiurea:de exemplu intreaba cineva ce parere ai despre vedeta X si cum fiecare are opinia lui fiecare spune ce vrea dar daca respectivului user care a pus intrebarea nu-i convine ce ai comentat la adresa respectivei vedete, sau dai peste niste raspunsuri te apuci sa dai stupid cu nemiluita fara sa te mai uiti si la continut. Dar cum a putut respectivu user sa raspunda asa cand el face la fel? ma uitam la ce voturi a dat si avea stupid la greu si raspunsurile erau destul de inteligente sau chiar el a dat stupid fiindca cineva si-a exprimat opinia despre un cantaret.
Ce credeti despre persoanele astea care pe fata o fac pe sfinti si zic ca respecta politica site-ului iar pe la spate sunt niste ipocriti.
Ma dezgusta idiotenia unora!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acestia sunt niste ipocriti

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
E ușor să vezi gunoiul din ochii altuia, la tine nu!
Pa, pa.

| Cretaker a răspuns:

Cred ca e vorba despre mine, lol.

(ia, ia fii atenta cate ''stupide'' iau acum)

| paramore a răspuns:

Sincer mie putin imi pasa de voturile stupide care le primesc.eu am spus ce gandeam, nu toti gandesc ca mine si mi se pare ok
fiecare cat il duce capul, nu?

| Fifylici explică:

@Cretaker nu este vorba de tine, dar daca te simti te priveste.

| Fifylici explică:

@ Legiuitoarea, eu daca acord stupid unui raspuns o fac fiindca chiar raspunsul respectiv merita stupidul ala, eu nu am acordat niciodata stupid asa aiurea si mai apoi sa raspund altui user ca majoritatea fac asa ceva dar eu o fac pe sfanta.

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Ce tarelaughing
"ia, ia fi atenta"laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap, chiar despre Cretaker s-a scris o poveste, o gasesti la Amuzante, mai jos.
Chiar acum am citit-o si eu.

| PrajituricaCuFrisca a răspuns:

Atunci e de mine?