Ioanaa, am cam pierdut distractia... In 2 ore se intampla multe la un chef. Probabil toti sunt manga, pe langa pat, pe sub masa... Numai Bro, cu sticla de whisky se tine tare. Canta pe masa de jale si de dor Mi te si imaginez, bro!
Au... cu ce mahmureala m-am trezit. Mai e cineva pe aici? Sau toti va refaceti?
Eu am adus placinte poale-n brau(din Moldova), tuica de cazan(din caise si zarzare) si un vin nohan productie proprie.
Tudore palinca ta e slaba, tuica mea are 57 grade asa ca ai grija, un paharel si prinzi posturi straine...
Hei!, cred ca TPU are vreun virus, deoarece toti aveti chef de chef, ma bucur ca s-a mai desins admosfera dupa toate cele petrecute saptamana trecuta.
Turist, din tot ce ai spus tu acolo eu vreau ceapa ca sa fiu convinsa ca dupa ce ma imbat nu se mai da nimeni la mine
Eu am niste manelele pe calculatorul fratelui meu, aviz amatorilor
Bro, sa inteleg ca tu ai cam incercat asta la intalnirile nedorite, sau la cele dorite, ca i-ai pus la inncercare dragostea
Ok, eu sa stiti ca m-am imbracat ca o pitzipoanca, numai ca astept sa mi se faca poze
Am fost atenta la fiecare detaliu de la descrierea ei
Eu sunt in picioare, nu are cine sa ma doboare dat fiind faptul ca este virtual cheful, aici sunt mare si tare
Eu sunt prezenta de la inceput si incerc sa prind si finalul
Nu stiu daca am sanse pentru ca deja incep sa ma preling pe scaunul asta.
Aaaa, si eu_o_mare_enigma, raspunsul este nu, nu din cauza ta ma preling
@Lory si Constantaporca, eu sunt din Iasi
Poate primesc si eu portie dubla la placinte si la tuica, acum am dat dovada ca sunt romanca
Julian, nu este nici o problema, te-ai delectat dimineata la cafeluta cu raspunsurile noastre
Oops. Buna seara! Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Am venit cu tuica de 5 ani, palinca de vreo 20, am vin de butuc, bere, martini si ceva whisky.
Am si ceva saratele - le donez ca nu am voie sa pap sarat.
In playlist acum canta "Cine-a pus carciuma-n drum" M. Tanase.
Bro, puteai sa ma anunti si pe mine mai devreme!
Ioana si eu la fel!
Numai ca sunt cu sufletul langa voi
In rest sunt la bucatarie Ca ajutor
Salut la toata lumea! am trcut si eu pe aici sa va spun ca toate raspunsurile le vedeti pe al doilea rand (sub ala unde scrie "70 răspunsuri: | RSS raspunsuri"), in dreapta sunt niste butoane albastre spre stanga si dreapa distractie placuta
p. s.: pepsi aveti? ca mi-e tare sete
E suprasolicitat, eu nu vad raspunsurile decat pana la 31 si am vazut ca acum sunt 43 de fapt. Nu mai pot sa vb cu voi
Sunt redusa la tacere
Toata lumea agitata, speriata ca nu putem continua Dar bautura mai este? Sau a baut-o Bro si. shock. mike. pe toata?
Psiho, pai atunci hai sa-i luam sticla si sa-l dam jos de pe masa, si-asa canta urat Si sa ne apucam noi de cantat, facem un duet formidabil
Julyly2089 întreabă: