anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Declar cheful TPU inceput. Tuica e din partea casei. Amuzamentul vine de la voi, ca sunteti simpatici. Pentru inceput, ce muzica ascultam?

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hai sa nu ziceti ca sunt rau...va pun si ACDC-Highway to hell.

96 răspunsuri:
| ioanaa a răspuns:

De asta ati plecat toti? Ca m-am apucat eu de cantat? rolling on the floor

| ioanaa a răspuns:

Hei, cati mai sunt in picioare la ora asta? Tudor, Lia, Mihaela unde sunt restul? Sunt deja sub mese? laughing

| ioanaa a răspuns:

Ei nah, ca pana la urma ne strangem noi moldovenii si petrecem cum stim noi si cu bunatati specifice rolling on the floor

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Propun oldies but goldies!
Eu vin cu Abba...restul veniti cu ce vreti.
Pizza vine acum, e fierbinte ca oltencele de la hotline!laughing
Liiiaaaa... sper sa ne pui sticla pisataaaa! Eu ma rezum la Jerry-s pizza...are ceanurawinkingMmmm...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

De ce sunt singurul cu un raspuns kilometric?laughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Abba...stiu de ei de la un proiect facut despre Suedia.Am ascultat o multime de melodii de ale lor si m-am indragostit de ele!laughing
Imi plac-Dancing queen/Super trooper/Money, money.../Waterloo si multe altele... daca mai vreti va mai spun ca am o gramada.laughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Un pahar de whisky cu gheata, va rog! Sa fie mare.100ml.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Acum in playlist avem:
-Tropical loveland(1975)
-One man, one woman(1977)
-I have a dream(1979)
-Put on your white sombrero(nu stiu anul aparitiei)
-Cassandra
-Fernando...
Toate sunt ale legendarilor suedezi Abbanezi.
Sper va placa! Enjoy!

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Pe masa avem oua umplute cu forta, sunca, ceapa, tuica, palinca, un purcel de lapte, un curcan...Va rog serviti! Adica mancati nu serviti...ca de aia avem chelneri! Pofta buna! Darul se da la sfarsit!
Iati mireasa ziuaaa bunaaaa...de la tataaa, de la mumaaa!
O dam in nunta pana la urma...laughinglaughinglaughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Aloooo... v-ati imbatat?laughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Mersi Bro...si mie imi place whisky-ul!laughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Ceva mai tineresc sau de varsta a2a?laughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Amatori Cenaclul Flacara?

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Alexander Rybak-Fairytale sper ca va place!

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

De ce apar raspunsurile asa greu? Ne pune cineva bete in roate?

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Bine ati venit! Inca suntem in deplinatatea facultatilor mintale si va doresc distractie placuta!

| Wtf9000 a răspuns:

Hai cu lautarii! Cicalaca cichicea. Hopa! Adu vinu nasuleee!

| Ben. a răspuns:

Am intarziat un pic. am pierdut ceva?

| Ben. a răspuns:

Nu prea pot sa vad toate raspunsurile

| Ben. a răspuns:

Nu va mai dau tuica, ca voi o tineti lant.nu ca n-ar mai fi ramas:ca-n bancul ala " ba! da si tu o tigare, ca eu am fost la debit si era coada si n-aveam nici bani..."

| Ben. a răspuns:

Data viitoare o facem cu tzoale '90.pantaloni pana, sau bufanti jachete, par punky, sau break, ascultam depeche mode, scorpions, queen, compact, Iris si holograf.ne-mbatam cu tuica, vin si fumam carpati fara.luam curentul din cand in cand, punem telejurnale cu ceausescu, vedem filme sexi traduse de mariana nistor si ne pitim in dormitor langa pacificul ala cat un cosciug ca sa ascultam :"aici europa libera din studiourile din munchen.va vorbeste al dvs constantin neculai munteanu."

| hashe86 a răspuns:

Nah mah cand am ajuns si eu se sparge gasca(sau site ul).
fac eu o verificare la sticle poate ati mai lasat cate ceva pe fund, 2 3 covrigei cazuti dupa canapea soriciul de la slanina aia si pot zice ca m am ales si eu cu ceva!

| Parintele a răspuns:

Unde e berea?

| remus a răspuns:

ce ziceti de o sarmura de carasei si bere neagra?

| Diav0la a răspuns:

Oaiiii... ui cum se aduna lumea cand ii vorba de chef! Mai aveti ceva mancare, bautura .ca vin si eu .si mai aduc cativa! Sau m-am trezit la spartul chefului? aaa?

| Mya a răspuns:

Cu atata alcool...normal ca si site-ul a luat-o razna...hee hee e putin "ametit", de aceea nu se vad ultimele raspunsuri. big grin singura explicatie logica pe care o gasesc confused

| Mya a răspuns:

@kristen,laughing multumim pentru indicatii, dar le stiam si noi, doar ca mai devreme nu mergea, probabil era prea solicitat...ca na, cand e vb de chef ne ingramadim cu totii...hee hee

| dyav0litza a răspuns:

Rock si house

| Lory_2572 a răspuns:

Eu vin cu placintele poale-n brau, ca tot sunt din Moldova happy.

| turist a răspuns:

Buna! Am si eu niste slanina cu ceapa rosiewinking toate bio...vin rose... ceva combinatie intre alb si rosu( sa-si aleaga fiecare ce-i placewinking ) Cine nu vrea vin un pahar cu apa de izvor...

Întrebări similare