Vai de România noastră, frumoasă ţară, păcat că e locuită de asemenea specimene rare, mai sunt mulţi ca el.
Hopa'sa, P*ulica! Scuze pentru. lipsa vocalei "a" dar am tastatura incompleta. Doamne ce-am mai vibrat pe aceste ritmuri orientale, sau m-am asezat in ceva suspect? Pana verific in ce m-am asezat, imi spuneti si mie ce-i cu semnul ala care-l face cand spune: "smechere, smechere, dai mereu tunurile" si unde-i da cu tunurile alea smecerul, ca vreau sa dau si eu niste tunuri.
Doamne apara si pazeste. Daca as putea i-as lua pe toti smecherii astia si i-as duce pe o insula pustie undeva...sa ii las sa supravietuiasca care si cum poate. Care nu, ghinion...sau noroc?
Il lucra moartea la dosar si el merge la cantat... vai de penzia lui
da asta da smecher... n-am ce comnenta
Saracuuuu... darlui nu i-a zis nimeni ca nu are ce cauta pe youtube? sau l-au incurajat?
E. e. e. e smechereee esti la baie neamuleee. esti mai prost ca noaptea fratee-aproape ca mai dat pe spate, esti din ramnicu -sarat? cred ca ai ceva la cap.smechere smechere...etc.elena trimitei-o tipului si sa ma contacteze cai scriu si restul. e tare gagiul.va ajunge mareeeee...
Http://www.cabral.ro/din-viata/nu-mai-nu
Cititi si asta;) Initial am reactionat ca voi... apoi parca mi-am schimbat putin parerea:P
DaciaRomania întreabă: