Pt.ca ii plac fetele cu ochii albastrii. NU uitam ca Laura Cosoi are ochii albastrii.
Pentru ca avea o rama goala, disponibila si a vazut o poza cu mine pe masa, singura poza disponibila din casa fara rama.
Cred ca a facut asta pentru ca sunt o persoana importanta pentru el si poate si-a dat si el seama cat de mult il admir si este ghidul meu in viata.
*Ma bag in seama*
Te-am vazut pe Facebook. Atat am vrut sa zic.
Oke... )
Nu cred ca voi apuca vreodata sa am aceasta sansa ca Smiley sa aiba acasa o poza inramata cu mine, care sa stea si pe noptiera!
[Dar, daca voi avea aceasta sansa, cred ca voi fi relativ fericita(de ce: E Smiley, e cunoscut in tara asta mica), "voi sari in sus de bucurie", ii voi multumi lui Smiley ca mi-a dat aceasta sansa.ca dintre atatea/atatia fani/e pe care ii are, m-a ales pe mine.Imi voi anunta prietenii(dar mai intai o anunt pe mama)]
A facut asta deoarece asa a vrut el.Cine sunt eu sa ii judec deciziile; chiar nu imi pasa ca a facut asta.voi fi doar fericita deoarece ma cunoaste 50%...si merg mai departe, asta-i viata, va fi mereu cu bune si rele
Smiley nu pot sa cred ca iti vei pune o poza cu mine... sunt o fana a ta nr 1. te iubesc
Pt. ca eu sunt sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
Consider ca e un gest frumos din partea lui si totusi noptiera aia nu putea sta neocupata.
Pentru ca sunt fanul lui nr1 si vrea sa doarma cu poza mea in fiecare noapte.