Razbunator imi place sa spionez tot sa stiu tot, aveti grija de privatu vostru, de xatu vostru destul cu asta.
Vrei să zici că te alături şi tu fanclub-ului meu?
Totuşi:
www.youtube.com/watch?v=4uLSIM6WJOg
Promit că ne luăm o cameră privată.
Nu e ceea ce crezi, eu doar voiam să te înscrii în fanclub-ul meu.
Gotcha ya little *** ce etaj sa fie?
Sufragerie, ma' little biatch.
UNICA ba ce stii tu.
Glumeam, cuvantul potrivit ar fi denedescris. (da, e un cuvant )
Nu, sunt doua cuvinte, doar ca le-ai scris tu legat.
Eu decid cum e.
Limba romana imi apartine.
Eu am dreptate.
Iar eu spun ca e un cuvant
Atat iti zic esti naspa ca te desconsideri atat ai suferit din dragoste poate nu ai cea mai minunata viata dar esti cineva pentru ca existi nu a mai desconsiderati atat pfff si eu am prea multe defecte pe care daca le enomar sunt prea multe si groaznice dar nu-mi pasa am si multe calitati ca toti oameni normal doar ca eu sunt mai perfecta )))) gluma ))))))))))
Ete ma m-ai enervat si am scris cateva cuvinte gresit acum te bat sa moara ceapa lu nelus )))))))))))
BA sa muriti toti maaaa eu sunt cea mai "perfeacta " bai nu ajungeti voi ma la "perfectiunea" mea maimutelor ))))))))))))))))))))))))))))))
1.Da-i drumu', astept.
2.Nu exista un punct doi.
Ca toti ceilalti nu am curaj dar iti spun un defecte pe care il urasc la mine spun lucruri pe care nu le cred si ii ranesc pe cei apropiati mie si asta ma doare
Pneumonoultramicroscopicosilicovulcaniconioza. De ce? Pentru că sunt ca o boală dar nu sunt,și-n plus, nimeni nu mă cunoaște, și cine mă cunoaște, încearcă să mă învețe, dar nu se poate!
Whoaa, răspunsul meu e considerat Folositor(1), Amuzant(1), Inteligent(1). F*ck yea!
Mda... Multumeste-i lui Turbox.
zitiala întreabă:
Julyly2089 întreabă: