| Elena_7865 a întrebat:

Descrieti scoala anului 2300.

Răspuns Câştigător
| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! table de scrii cu degetul p ele fara teste, profesori robotei laughing pacat ca noi nu o sa putem apuca poate pana atunci nici nu o samai existe pamantul.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista laughing

| Koody5 a răspuns:

Fara temelaughing

Apache
| Apache a răspuns:

Profe de 20 de ani cu fuste mini!
nu mai avem teme si daca e sa le avem le luam de pe net in 5 secunde!
ne ia nava spatiala din fata casei si ne duce la scoala intr-o secunda
testele sa fie toate pe calculator
facem practica la sexologie (big grin)
...am spus ca avem profe de 20 de ani cu fuste mini?! big grin big grin big grin

| dennys10 a răspuns:

Ne ia limuzina zburatoare din curtea scolii.
In loc de pixuri o sa avem un aparat care scrie singur.
Cerneala o sa fie ulei de avion.
Lumea o sa poarte aparate de zburat pe spate ca sa evadeze de la ore.
In loc de romana o sa facem mai multa tehnologie.
Chimia o sa se numeasca tunologie(sa tunam masini si tot felul).
Bancile o sa fie scaune zburatoare.
Tabla o sa fie facuta din diamant.
In loc de carti o sa avem laptopuri.Laptopurile o sa fie asa avansate ca se vor deschide dinr-o pocnitura din degete si o sa scrie un robot.
Fiecare vom purta la noi la scoala o sabie de energie ca sa ne aparam de robotii servitori care o iau razna.
Becurile(Neoanele) o sa fie din rubin.

| Byencutzz a răspuns:

Pff daca acum e asa dar in viitor?
pai eu cred ca o sa fie raulaughing
atata timp cat exista fete care ne fac de rusine curve, panarame mai ales in buc( scuze daca am jignit pe cineva) unde sunt numai drogati si lipsesc cu lunile de la scoala

| Anapoda a răspuns:

Da ce credeti ca o sa mai fie scoala?laughingo sa invatam de pe net... ce sa se mai deplaseze copiii si profesorii pana la scoala? parca ii vad pe toti obezilaughing

| emeris a răspuns:

Intr-un buncar pe o alta planeta fiindac Pamantul nu mai exista din noiembrie, 2010, 5 copii si un batran nebun care ne invata sa ne ferim de bombe si de cine stie ce monstrii :O in halu' asta o sa ajungem in ritmu' asta happy

| KisaTheCute a răspuns:

Heyo!

Masini zburátoare, profesori cárora li se vad doar fatzáláurile íntr-un glob de cristal, ínchisoare pentru rromi, ín care fiecare rrom primeste zilnic 100 de kile de gunoaie, numa asa sá se tiná in forma oh go on.

Scoala anului 2300 va fi scoala revolutionará pentru Romania, dar oricum, poate in alte tari va veni in 2100 la noi abia dupa 200 de ani! Si Boc va ajunge profesor la materia "Cum sa te ínjure oamenii. ", iar Báse` va preda "Cum sa vezi cu ochii ín directii diferite happy "...
[=X]

| Maximus a răspuns:

Structura invatamantului va cadea definitiv!

| Psihiatra a răspuns:

Profesori in greva in prezent, robotii in greva si greva in greva tongue

| Sconcsiş a răspuns:

O, nu, robotelul de trezire nu m-a trezit la timp. O fi defect? Stiu ca l-am pus sa sune mai devreme de cand folosesc calculatorul pisicii mele pentru ca se deschide mai incet. Am intarziat la scoala un sfert de ora. Deschid repede calculatorul, intru pe Yahoo Messenger 14275129451298581245. 00 si o caut pe profa in lista. Imi cer scuze, intru in conversatia lor din ora de limba extraterestra. Urasc cand am extraterestra prima ora. De fapt, o urasc pe profa... E fain cand faci o limba straina sa ai un profesor de nationalitatea aia. Or, ea e om...
Ma rog, trece si monstrul asta de ora. Doar atunci observ ca iubita mea nu e on. Sau poate e pe invisible si chiuleste...
Oricum, vine ora de sport. Aceeasi cearta. Jucam NBA 2300 sau FIFA 2300. S-a ales FIFA 2300.
Am pierdut din nou sad
Apoi biologie. Biologia e mult mai usoara de cand nu mai exista plante.
Am invat despre punctele sensibile ale robotului laughing)
Apoi ma bag pe invisible sa chiulesc si ma pun in pat si dorm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elevii vor invata singuri iar profesorii vor fi toti sechestrati de TPU.

Întrebări similare