Da.inchireaza.o.vila.in.taramul.viselor.si.o.sa.ajungem.acolo.cand.dormim.deci.diseara.la.3.
P. s:eu.ma.ocup.de.petrecerea.ta.cand.o.sa.fi.expert.unde.o.sa.invit.pe.alba.ca.zapada.cenusareasa.si.mickey.mouse...
Wow! @TaramulViselor, abia acum am observat, ca ai postat de doua ori aceasta intrebare-invitatie. Mersi, draga! Atata atentie de mult n-am mai primit (pe TPU niciodata)!
@αℓℓιє, buna idee! Asa am putea sa petrecem in fiecare zi a anului.
@tipu si @Cretaker, lol.
@Anileda, mersi draga! Chiar la decoratiuni nu m-am gandit.
@ursulika, ai dreptate, chiar traim ca in jungla! Cineva mi-a anulat si ultima petrecere - mi-a raportat si ultima intrebare pe aceasta tema. Nu inteleg de ce si pe cine a deranjat faptul ca ne simteam bine, ca ne distram si noi putin. I-am scris din nou Ralucai. Sper, ca ea va debloca intrebarile, ca petrecerea sa continue. @ursulika draga, la un DJ mai bun nici nu puteam visa. Mersi!
@Malvina - atenta si draguta ca de obicei. Mersi mult de tot! Sunt convinsa, ca invitatiile vor iesi trasnet! Ce zici, daca facem niste invitatii electonice? Asa vom face economie de timp, hartie si vopsele. Iar referitor la mancare, sa stii, ca mi-a ramas foarte multa. Tort (de ciocolata, de fructe cu frisca, de caramel), pizza, carnati, mici, bere, cafea, Cola, sampanie, vin de casa moldovenesc (a adus kiss1), fresh de portocale, inghetata si jumatate de butoi de miere (ursulika n-a mancat decat jumate). @Malvina, draga, scuza ca ti-am stricat surpriza (sau nu - am fost mai mult decat surprinsa, cand am citit aceasta intrebare si raspunsurile voastre). Sunteti niste prieteni adevarati!
@Malvina, WOW! M-ai dat gata! Am ramas fara cuvinte. Asa o idee numai tie ti-ar putea sa vina. Eu nici in 10 ani nu m-as fi gandit la asa ceva. Foarte original! Incredibil! Mersi mult de tot!
P. S. initial am crezut, ca am o sora geamana. Wow!
@kiss1, scumpo, cum sa nu te invitam? Tu esti deja de-a casei, faci parte din familie. Mersi pentru tot ajutorul tau! Aceasta petrecere tine deja de 2 zile si va mai tine inca cateva. Dar TaramulViselor mi-a organizat in total 3 petreceri, cel putin cele, de care am aflat deja. La petrecere nr. 2 avem si muzica faina (vezi intrebarile lui TaramulViselor ), deja se danseaza la maxim. Poti sa treci si pe acolo. Te pup si eu si va multumesc tuturor!
@ursulik da si eu am fost dezamagita cand am vazut ca postarea s-a raportat si a fost stearsa, intr-adevar o lipsa de respect.Eu sunt la arte plastice si mi-ar placea sa ma ocup de invitatii sa le fac pictate de mine, realizate manual. Dar cate sa fac? si pe numele cui? Sa nu-mi spui ca trebuie sa fac pentru toti utilizatorii site-ului ca e preeeeee de tot... o mai avem pe anileda care se ocupa cu decoratiunile si mancarea, iar ursulik e dj.Se ofera cineva sa faca cumparaturile de la supermarket? Haideti ca trebuie sa iasa bine.
P. S. sa nu-i spuneti nimic lui Noname, la urma urmei trebuie sa fie o surpriza, bine?
S-a dus pe apa sambetei petrecerea, postarea a fost raportata iar de vreun neghiob(neghioaba)Oricat am explica unora, tot nu vor intelege ca acest site este pentru a ajuta pe ceilalti, pentru a ne amuza, dar tot degeaba.In legatura cu ceea ce spui tu eu voi fi dj-ul si voi decora vila la fel ca in jungla ( ca, doar traim in jungla, nu-i asa?)
Ohhhhh...Dumnezeule...de ce trebuie sa ne strice unii petrececerea? Ei chiar nu stiu ce inseamna TPU, nu stiu ce inseamna distractie, amuzament si nu stiu ca aici lumea se mai si distreaza in afara de a pune intrebari stupide., dar sa speram ca e vorba doar de invidie si nu de ipocrizie si prostie.In fine, ziceati cumva de o petrecere? Si eu nu sunt invitata? Bine, atunci, ma auto-invit . Ma ofer sa ajut gazdele sho-ului, ma voi ocupa de invitatii, am niste prieteni specializati in domeniu . Siii voi mai aduce si vin foarte gustos moldovenesk, ca tot sunt moldoveanca adevarata. Daca mai aveti vreo problema eu stau 24 din 24 pe TPU, asa ca mereu voi sta cu minuta sus atunci cind va mai fi nevoie de ceva>Apropo, pe ce data se tine petrecerea? Unde? Si ce tinuta sa adopt? Va fi o seara de nota 10. \. Secretul e sa alergam cu totii ca pentru a ne iesi totul perfect si la timp.Va pup pe toti , in special pe sarbatorita noastra, skumpa NOname., blondutza noastra.
Si eu vreau sa vin la party =p~. App...
Eu zic sa dam o petrecere in secret. va anunt prin mesaj privat pe toti cand va fi petrecerea si sub ce forma. ok? :X:X:X:X :*
Totusi, @ ursulika, ai perfecta dreptate. Jugle is our home
@ NOname, meriti o petrecere care sa nu fie intrerupta ( raportata ) de idioti si cretini. :*
@ TaramulViselor. Ma poti ajuta, te rog? :X
@ kriss1 la petrecerea asta esti invitata :X
Pupici dragi TPU`isti :* ( cuvant nooou )
Am adus prajituri si suc :X
:*
avem prajituri cu frisca si fructe, checuri cu cioco :X, si prajituri super cremoase cu ciocolata :X
Aaaa si avem Cola, SPrite, Fanta, Nestea, Lipton, Pepsi, Pepsi twist. Iar acum
Sampaniaaaaaaaaaaa :X:XX:X:X:X:
5
4
3
2
1?
FELICITRARI NOname din partea tuturor TPU`istilor inteligenti :X =)))
Yeeey \:D/ :X:X
haideti sa dansam
http://www.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE
e cam molesita da mno :X
ee specifica :> :X:X:X
=)))))
heiii incepe sa devina ritmata :X =p~ :X:X:X
=))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=Uv5zKd1rqcM
http://www.youtube.com/watch?v=TaDEahQ-UTE
ehe...
@ ursulika :( imi pare rau, stiu ca tu esti DJ dar nu m-am putut rezista sunt bestiale melodiile pentru voie buna :X \:d/
inca odata scuzeeeeeeeeee :*
DaciaRomania întreabă: