| Digital112 a întrebat:

Din aceasta seara vreau sa va marturisesc ca nu voi mai raspunde la intrebari din cauza stupizilor pe care ii primesc la orce raspuns.
Numai bine!(TPU a mai pierdut un client)
p. s: sper sa nu ma tin de cuvant

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| EVERYBODY a răspuns:

Client? Dar ce, cotizai cu ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai Digitale, inseamna ca userul respectiv nu gaseste o alta modalitate de a se baga in seama fata de tine si face asta.
Si ce faci cu stupizii? Nu iti dauneaza decat in punctaj, niste cifre acolo.
Dar tu esti liber sa faci ce vrei.

| pisoias a răspuns:

Eh,stai linistit nu esti nici primul si cred ca nici ultimul care este cadorisit cu stupizi.Asa ca la mai multi.

| PastilăBă a răspuns:

Plăteşte bine TPU? că pană acu` eu n'am văzut nici'un banpuppy dog eyes

Răspuns utilizator avertizat
| pinguinuVerde a răspuns:

Ce stupid e să dai stupid ...la fel ca stupizii care dau stupizi...

*aşteaptă stupizi de la haladiţi*

| Astaeparereamea a răspuns:

si tu le faci pe plac, adica vrei sa le confirmi ceea ce ei voteaza? n-ai decit moshule, apa curge pietrele ramin

| Lluvia a răspuns:

Pa wave

| Simona a răspuns:

Cel mai bine este sa iti vezi de treaba si sa nu bagi pe nimeni in seama care te supara!

Mie una TPU imi este foarte de ajutor! :X

Plus ca imi petrec cam 70% din timp aici, dar sunt si ajutata atunci cand am nevoie!

Numai bine, si este alegerea ta!

| Conophidă a răspuns:

laughing)0 gusagalnglaughing)))
}ca stramb lolca loca eee sisi muta tuca porcu de blestar si mlestar(checeap amestecat cu mustar este blestar)0 vsvs cacamama +cuicu strga in dumpbrava55555
e

blestar

| anaid a răspuns:

Mai stupid decat stupizii pe care ii primesti ar fi sa nu mai raspunzi.asa cui ar mai da persoanele respective stupizi?puppy dog eyes
Haideee dati`mi stupizi treaca de la mineoh go on va dau voieoh go on ca doar mai e o zi si intram in Saptamana Marebig grin

| Comeandtellmesomething a răspuns:

De parca ai fi singurul