| DoomNEzeu a întrebat:

Din care coasta a fost creata Eva? Ca nu mai tin minte.

Răspuns Câştigător
| danutza a răspuns:

În Biblie scrie de două ori :„Dumnezeu a creat omul şi femeia după chipul şi asemănarea Sa." Au existat oameni inaintea lui Adam, ori Adam a avut doua soţii? Din modul de prezentare biblic reiese ca Adam a fost creat întâi, iar Eva, mai târziu, dintr-o coastă a lui Adam. Această dublă creaţie a omului, bărbat şi femeie, este istorisită in două capitole diferite ale Genezei, fapt ce i-a condus pe unii cercetători să presupună că este vorba de două istorii şi două creaţii diferite. O legendă evreiască din Cabala, povesteşte că după ce Adam a fost creat din lut, tot din lut a creat Dumnezeu o femeie, ce se numea Lilith. Aceştia se iubeau, până când un conflict a făcut-o pe Lilith să se certe cu Adam, să-l părăsească pe el şi Grădina Raiului şi să se unească cu diavolul. Mai tarziu, probabil că ea a ademenit-o pe Eva (a doua sotie a lui Adam) cu fructul interzis, răzbunându-se. După ce a fost părăsit de Lilith, Adam se simţea singur, iar Dumnezeu l-a adormit, creind o nouă nevastă, pe care o chema Eva.

18 răspunsuri:
| diiiiiannnnaa a răspuns:

Adam big grin

| dulcika a răspuns:

Buna.
e eva a fost Ereata din coasta lui Adam.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A saptea coasta.

| SweetCandy a răspuns:

Din cea din mijlocrolling on the floorrolling on the floor

nony
| nony a răspuns:

Care Eva? care coasta prietene?

| ellene a răspuns:

Din stanga, de langa inima. De asta se zice ca femeia trebuie sa fie mai blanda, iubitoare, miloasa etc

| alexdop21 a răspuns:

Din coasta lui adam! Sau din coasta de vest (west coast ) laughing

daniela
| daniela a răspuns:

Coasta lui Adam care numai Dumnezeu stie

| DoomNEzeu explică:

Nu stiu mai nony.despre ce era vorba? ce se intampla? ce? unde sunt? aaa. Eva! cine e Eva... daca o vedeti sa ii spuneti ca am intrebat de ea. da?

| dragosh a răspuns:

Din aia din care am fost creat si eulaughing

| vyol3ta a răspuns:

Poi cum tomai tu nu stii?
tz tz tz waiting
din coasta lui Adam nu stiu care da'...

nony
| nony a răspuns:

Totusi, daca ar fi existat Eva, de ce a fost facuta chiar dintr-o coasta? si nu dintr-o bucá a curului lui Adam.thinking
Darwin plange in mormant...

| M.J. a răspuns:

Poi parca u ai creat tot...ai imbatranit si te-a lasat memoria?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate auzisera despre chirurgia esterita, glumesc, interpretarea cuvantului s-a facut ca si coasta dar cum limba este foarte veche si traducerea nu se poate face motamo poate sa insemne desigur si penis restul stiti. Si sa-i raspund lui Danutza da, Adam posibil sa fi avut doua sotii, dupa ce cain l-a ucis pe Abel dumnezeu l-a pedepsit sa mearga in tara de jos sa se impreune cu femeile de acolo, care femei, pai parca de abia se ivise pamantul si primii oameni erau ADam si Eva deci sunt multe analomalii de traducere.

| Marry:X a răspuns:

A fost creata din coasta de draclaughing ca de aia sunt femeile relerolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici taicatu' nu cred ca a tinut minte de ce te-a facut laughing

| lostcontrol12 a răspuns:

Ma.eu stiu ca a 13-a.acum.asa o fii.laughing)

| TeoIonela a răspuns:

Doamne maica domnului...Cum, tu esti Domnezeu si nu stii?:p

PS:din coasta lui Adam; care coasta? aia dreapta...presupun:p:p:p:p

Întrebări similare