Din moment ce e ciudat nu e dragut.Dar pentru ca e dragut nu e ciudat.Deci eu sunt ciudat.Ha!
Bine, fie.Un vot pentru GreyN.Suntem la egalitate caci Daisuki tine cu mine.
Eu sunt Ponta (asta e cea mai ciudata chestie pe care am zis-o pe langa faptul ca am zis ca as vrea sa ma cheme ''Agheasma'').Ma votezi?
Mda, sper ca stii ca GreyN e indragostit lulea de SweetGirl.Stiai, nu? Nu?
Bineinteles ca te ajut. Vreau sa fii tu dictator.Sa readucem amaraciunea pe fetele oamenilor.Traiasca comunismul!
Stiu, si eu sunt de fapt un fel de adept al comunismului.Mi-e rusine de tara ca ne-am ucis presedintele ca un caine mai ales in ziua de Craciun.
In ce hal a ajuns Romania, nici macar Ceausescu nu cred ca ar putea s-o mai repare.Am avea nevoie de cineva mai dur... Vlad Tepes.
Bine gandit. Oricum rezervele forestiere din Romania sunt pe duca...
Acum ca am ajuns la un armistitiu, te intreb ce intelegi tu prin categoria Trivia/Amuzante de la acest site?
Raspunsul meu anterior a fost amuzant.Ca a fost si jignitor asta-i partea a doua dar a fost amuzant. Nu as fi facut asta dar voiam sa avem o conversatie echilibrata.
Oh doamne, cum sa fie el mai ciudat decat tine? Regele Ciudateniei, Ciudatenia in persoana, ciudatenia ciudatenilor... mai vrei?
Printr-o conversatie conversatie echilibrata, eu inteleg cand partile implicate au, macar, un punct comun.As dori, daca esti amabil/a, sa-mi raspunzi la intrebarea anterioara.
Credeam ca prin raspunsul meu se intelege ce inteleg prin T/A. E o categorie destinata celor care n-au ce face.''Trivia'', nu prea este folosita dar ''Amuzante'' da.
Cât despre întrebare e și normal că utilizatorii se lasă influențați de numele tău și cum nu ne cunosc pe nici unul dintre noi foarte bine, tind spre tine. Asta îi explicația.
DaciaRomania întreabă: