anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dintre mine si GreyN, care e mai ciudat? Va rog sa raspundeti sincer. Votam. Asa ceva e inacceptabil! Cum sa spuna GreyN ca e mai ciudat ca mine? El era tipu misterios nu ciudat. EU SUNT CIUDATUL!

49 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu rautate, tu... ca unul e Freaak. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bombonica70):

Din moment ce e ciudat nu e dragut.Dar pentru ca e dragut nu e ciudat.Deci eu sunt ciudat.Ha!

anonim_4396

Bine, fie.Un vot pentru GreyN.Suntem la egalitate caci Daisuki tine cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DogMX):

Eu sunt Ponta (asta e cea mai ciudata chestie pe care am zis-o pe langa faptul ca am zis ca as vrea sa ma cheme ''Agheasma'').Ma votezi? big grin

anonim_4396

Mda, sper ca stii ca GreyN e indragostit lulea de SweetGirl.Stiai, nu? Nu?

anonim_4396

Bineinteles ca te ajut. Vreau sa fii tu dictator.Sa readucem amaraciunea pe fetele oamenilor.Traiasca comunismul!

| AirănMeidăn a răspuns:

Wannabes
nimic mai mult decat wannabes

anonim_4396

Stiu, si eu sunt de fapt un fel de adept al comunismului.Mi-e rusine de tara ca ne-am ucis presedintele ca un caine mai ales in ziua de Craciun.

anonim_4396

In ce hal a ajuns Romania, nici macar Ceausescu nu cred ca ar putea s-o mai repare.Am avea nevoie de cineva mai dur... Vlad Tepes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

GreyN e mai misto ca tine.
(Asta numai din cauza avatarului lui cu David Guetta pe care il avea acum cateva zile)

| LoveSleep a răspuns:

Tu ești, tu ești.

anonim_4396

Bine gandit. Oricum rezervele forestiere din Romania sunt pe duca...

| MskDesign a răspuns:

Acum ca am ajuns la un armistitiu, te intreb ce intelegi tu prin categoria Trivia/Amuzante de la acest site?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MskDesign):

Raspunsul meu anterior a fost amuzant.Ca a fost si jignitor asta-i partea a doua dar a fost amuzant. Nu as fi facut asta dar voiam sa avem o conversatie echilibrata.

| doreal a răspuns:

Oh doamne, cum sa fie el mai ciudat decat tine? Regele Ciudateniei, Ciudatenia in persoana, ciudatenia ciudatenilor... mai vrei?

| MskDesign a răspuns (pentru anonim_4396):

Printr-o conversatie conversatie echilibrata, eu inteleg cand partile implicate au, macar, un punct comun.As dori, daca esti amabil/a, sa-mi raspunzi la intrebarea anterioara.

| Meez a răspuns:

Tu? Ciudat? Bici pliz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MskDesign):

Credeam ca prin raspunsul meu se intelege ce inteleg prin T/A. E o categorie destinata celor care n-au ce face.''Trivia'', nu prea este folosita dar ''Amuzante'' da.

| T0T a răspuns:

Cât despre întrebare e și normal că utilizatorii se lasă influențați de numele tău și cum nu ne cunosc pe nici unul dintre noi foarte bine, tind spre tine. Asta îi explicația.