Clar...posibil sa o pun diseara tarziu, ca nu vreau sa ma fac de ras(adica probabil tot ma fac, dar nu asa rau...o mai finisez)
Da,am eu idei cate vrei. Fa si tu ceva SF ca mi s-a luat de sabii si sandale si de povestile in care ajung eu casatorit cu copii. Poate cu un echipaj pe o nava spatiala, ceva...
De genul...pe nava ta tu, cu mine (pls), Daisy si 1 (cine mai vrei) tu impotriva invadatorilor planetei (KillMe si alti 3 care mai vrei tu)
Gasesti tu...
Oricum sa ma bagi si pe mine. Ps: Nu vreau rolul de "Copac interstelar" ca banuiesc ca e dat deja.(Stim cu totii cui)
nope
dă şi tu copy paste la povestioara aia şmecheră (cei trei purceluşi) şi gata
de ce m-ai dat exemplu doar pe mine ca invadatoare,, a planetei"? o.O
Am vazut mai demult o poveste in care erai personaj pozitiv.Stiu ce s-a intamplat cu tabara celor buni! Mi-e frica de ce s-ar putea intampla pe nava.
Nope, am glumit. Mi s-a parut atunci cand ai fost personaj pozitiv ca nu ai fost prea incantata asa ca
(Asta si mi-e si un pic frica sa fim pe aceeasi nava) De fapt si eu as vrea acum pe nava invadatorilor ca sa am sansa sa "Il ucid pe Dante pentru povestile alea" Glumeam! Sincer, e mai fain sa fii o rasa cu mult superioara invadatoare.Numai tie ti-am putut oferi aceasta distinctie! Fiintele umane trebuie sa stea cuminti pe nava lor! + Ca esti capitan la tine.
fac pariu că MadPotato n-o să includă în poveste nimic din ce i-ai sugerat tu fiindcă se va ghida după ideile lu' tanti Depress, urmând apoi să discute pe o temă religioasă (au o relaţie mai...complicată)
ce-ţi mai placee... D&M
=]]]
nunta va avea şi un nume: D&M 4ever
"se va ghida după ideile lu' tanti Depress, urmând apoi să discute pe o temă religioasă (au o relaţie mai...complicată)" - Hmmm...
Ca mi-ai zis "tanti" ).
Si nu, Mad nu se va ghida doar dupa ideiile mele, se va ghida si dupa altii.
Corect, Mad?
Lasa, o sa fac eu ceva cu niste fiinte inumane venite din spatiu. ^_^
Oricum ii putem multumi pe toti.
Facem nunta dintre o invadatoare,(nu tu, altcineva) si Dante si s-a rezolvat.
Pace in lume! yay
Uite, promit eu sa fac ceva fara sabii si sandale sau cu dogele Dante. =3
Stiu ca seamana povestile existente si ai perfecta dreptate cu tot ce spui.
o, sorry
nu ştiam că te vei supăra din pricina apelativului,, tanti"
okay...
sper că,, nenea" e mai bine
^_^ Pai vrei sa te casatoresti cu Dante? Ok... Oricum nu va da Potato binecuvantarea Se gandeste la altceva la sigur.
Orice ai scrie eu vreau sa fiu personajul principal si pozitiv si uite, pot sa o inving pe killy care e o invadatoare malefica
Eu poate o sa scriu candva o poveste despre T/A vazut din viitor. Nu inainte de a fi sigur ca exista aici macar cinci persoane (nu stiu de unde am scos numarul asta) care pot sa citeasca mai mult de 5 randuri fara sa se planga.
iuandfto întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: