anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doaaaamneee, ce prosti sunt astia de 11 ani! Abia si-a bagat internet, si da-mi id-ul si parola ta de mess.
el:ce parola ai la mess?
eu:ma desteptule parola nu se da de la persoana la persoana ci id-ul se da
el:stiu ca id-ul, da vreau parola ta.
eu:pai de ce s-a inventat parola? sa se dea la altu si ala sa iti faca nu stiu ce prin cont?
el:da nu iti fac nimic in cont
eu:nu nimic ca doar toti pot avea incredere in tine dupa cat de frumos vorbesti, eu am lista de peste 100 persoane deci nu e zi in care sa nu primesc vreun mesaj.
el:da ba parola
eu:NUUU!
el:da poti sa iti intru pe laptopul tau de pe calculatorul meu, iti stiu id-ul deci pot sa iti sterg windows-ul, eu ajung inaintea ta acasa.
eu:si tu vrei sa te cred?
el:ai sa vezi cand ajungi acasa nu iti mai merge laptop-ul
eu:da, da, siguuur!
el: sa stii ca mi-am bagat inca 2 gb ram si am 6 gb ram, 2000 gb si placa video ultimul tip
eu :daaaaa, hai sa scriem in ziare ca acum ti-ai facut calculatorul, hai sa te cred.
el : bine ai sa vezi ca laptopul tau nu mai are windows diseara
eu: da vezi sa nu uiti.
el : lasa ca nu uit

asta a fost o conversatie intre mine si un copil care stie sa se laude, ce parere aveti de el? cine il crede? eu nu il cred pana nu ii vad calculatorul.si mai spunea ca in vara a fost in America.
totusi laughing laughing rolling on the floor mor de ras cand il aud, deci, cat poate sa minta?!

Răspuns Câştigător
| GoguMătryx a răspuns:

WTf wOwhee hee aluia i-a cazut rotita zici ca-i Bieber cand zice "baby baby uhhh..." numai ca el zice "parola, parola" rolling on the floor)

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Şi tu te-ai născut doxă de cunoştiţe?
Dacă ai da dovadă de maturitate ai răspunde la întrebările lor printr-o sursă de informare şi educare a lor!
Este ceva normal să întrebe pentru a conştientiza la ce pericole sunt expuşi.
Pa, pa.

| Digital112 a răspuns:

A,parola de la mess nu se de la nimeni?

| Gumã a răspuns:

Mama il crede.Am avut si eu de`aface cu prosti ca el. Enervanti frate

| bombănucleară a răspuns:

Wow,nu glumeai, chiar ai scris in ziar ca si-a luat calculator.

Răspuns utilizator avertizat
| Malphas a răspuns:

Si dilema caprei... era daca e animal sau pozitie?

Incredibil...

| Biby a răspuns:

laughing
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| ÎmplumutPufuieţiDalNuiMaiDauÎnapoi a răspuns:

Mda...da vezi ca si eu am 11 ani si nu's proasta straight face Tu n'ai avut 11 ani sau ce? mda, il legatura cu ala? Doamne ce copilas laughing)