Am facut un pariu ca ma urc pe o scara din sala de sport( scara era pana la tavan aproape, cam 2 metrii...)
Mare greseala am facut... (Bananute!).
Si eu m-am urcat azi...pana la capăt. Ce tare a fost...
Si ai murit? Zi te rog ca ai murit
http://www.clopotel.ro/utile/felicitari/felicitari/felicitare888b.jpg
E da...ai vazut tu drac mort?
Da-o naiba de funda. De la mine nu mai mananci funda. Punct!
Îmi amintesc si eu clar ca ti-am spus, nu era nevoie sa-mi amintesti. Care e scopul?
Dami funda! (Bananute!).
ASA pe nimic. Ai aflat cum sa dai sugestii pentru TPU? Daca da, iti dau funda.
Cand dai funda?
Am pus o sugestie. Tu?
Ce sugestie? Mersi de funda.
Deci, am spus ca ar fi tare sa fie cate un reprezentant la fiecare categorie. Ca userii anului. Tot prin voturi sa fie alesi. Ar fi tare. Ok, ne vedem pe la 8 ca mă apuc de teme.
Da, pe http://www.tpu.ro/contact
(Bananute!).
"Voi ce mai ziceti?" eu cred ca ti-a fost ciuda pe ea. ai fi vrut sa vezi baietii aia, dar na, s-a nimerit ea. teapa
Nu a vazut mai nimic. Ea era in camera unde erau hainele. Nu am incuiat-o in dus cu băietii. Daca iesea vreunul de acolo era rău. Hihi...
Pai eu ce am zis. ai fi vrut tu sa fii acolo si sa iasa baietii de la dusuri. "Hihi..."
Paaaaai, nu ca sunt cam urati. Sunt plini de cosuri si au coafuri ridicole. Poate mai sunt unii mai draguti, dar neeee...
Despre coafuri sunt de acord, majoritatea sunt niste afemeiati, iti e greata. dar de cosuri, soarta, asa e cand esti adolescent.
Ok, bine cosurile le mai trecem cu vederea. Restul nu.
Mi-am adus aminte de o intamplare asemanatoare.
In clasa a VI-a cred, fugeam de niste tipi care voiau sa ma bata si m-am ascuns in toaleta fetelor care avea doar doua cabine iar la una din ele nu se inchidea usa asa ca m-am ascuns in cealalta in caz ca vine vreo fata sa nu ma vada pe-acolo.Si chiar a venit o fata care bineinteles ca nu putea sa se duca in cealalta cabina daca nu se inchidea usa asa ca a ramas afara asteptand sa ies eu.A asteptat saraca mult si bine ca nu ieseam si pe langa asta imi venea sa rad ca prostu'. Pana la urma s-a sunat si tipa a trebuit sa plece iar eu am iesit fara sa ma vada nimeni.
Ce nebun erai...
Avem ceva in comun
Da...nebunia. Cred ca e molipsitoare.
Te credeam o fata de treaba.
Pe baza a ce?) nici nu cred ca am vorbit vrodata...
Deci,doar te credeam.
Aparentele inseala, baby.
Si daca nu-s draguta cu orice user de pe intenet nu inseamna ca nu-s deloc.
Da vaaaai, draguto. Deja mă simt mai apreciata. Pfaaa...
Venerabilul întreabă: