1.Nobody
2.Nobody
3.Nobody
4.Nobody
5.Nobody
7.Iți dai seama că am sărit peste punctul 6
6.Nobody
8.Te prinzi că între 6 și 8 trebuie să fie un 7.
7. Ajungi la concluzia că ai doi de 7.
9.Nobody
10.Ai citit și ai crezut că sunt un prost.Citește din nou și îți vei schimba părerea
Asta e cu siguranta primul l`am cautat vreme de 10 minute!
http://www.tpu.ro/utilizator/bgns
@ioana te`ai luat de mine si t/a si ti-ai luat peste 10 stupizi. felicitari! *ii da o lacrima*
Chiar n`ai ce cauta aici... se vede ca n`ai simt al umorului si nu stii de gluma.
ps vrei mai multa maioneza la McPuisor?
1basescu
2boc
3profa mea de romana
4ala de otv
5guta
6mircea geoana
7profu meu de chimie
8profa mea de fizica (ma omoara fizica)
9unu de la mine din clasa
10soacra lu tati...(bunica mea)groaznica
ii cunosti pe toti, nu? aaa, pe locu 1 sunt:basescu, justin biber, si rebecca blue.
1.Jb
2.Rebecca Black
3.Jb
4.Rebecca Black
4.Jb
5.Rebecca Black
6.Jb
7.Rebecca Black
8.Jb
9.Rebecca Black
10.Jb
...şi lista ar putea cuntinua rânduri întregi.
1.ioana 2.ioana 3.ioana 4.ioana 5.ioana 6.ioana 7.ioana 8.ioana 9.ioana 10.ioana
Îţi plaşhe?
Stiam eu, pe TPU.mai ales pe T/A exista si tampiti.ce-mi pare rau pentru ei. stii ce :Am glumit! Nu-mi pare deloc rau pentru ei ))) chiar imi vine sa rad de ei )) in hohote chiar
@IloveKazimirAndLisa.Auzi, ia mai lasa-ma in pace.Am spus TOP 10 tampiti din lume nu de pe TPU. daca eu sunt tampita ( cum crezi tu ) dc te cobori la nivelu` meu, hmm? N-au decat cei de la T/A sa-mi dea pana si 60 de stupizi, dar eu zic acum ce-mi pasa mie.Sac!
Eu credeam ca T/A e o categorie de pe site in care sa glumesti, sa razi si sa te distrezi si tu. Nu credeam ca aici oamenii isi bat joc unii pe altii.Asta e groaznic.asa ca de acum nu mai intru pe T/A never ever. Categoria asta incepe sa ma intristeze in loc sa ma inveseleasca.
P.S. si prea multi JB pe aici, dhoamne mai incetati :S
Ba am simt al umorului. Sa vezi ce fac in clasa.rad toti cand spun cate ceva / ceva amuzant, lolgik.da` tu nu stiu.cu nu ma cunosti .
nu ma pot decide pe ce loc sunt astia justin bieber
arabul care "a distrus" lumea bnldn
.niste profi
.o vecina a lui bunicamea
. cativa colegi
. moniCAColumbeanu
.ot-vistul
etc
1. JB
2. JB
3. JB
4. JB
5. JB
6. JB
7. JB
8. JB
9, JB
10. TU
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
DaciaRomania întreabă: