Eu m-am speriat rau mai ales ca aveam boxele la maxim
era sa fac infarct cand a inceput sa tipe si nu se mai oprea
La un momentdat am început să cânt odată cu tipa « And I was like Baby, baby, baby » \
Fata știe bine cântecu'
Io am deschis si am ramas cu sticla de vodka la gura. n-am stiut de ce sa ma speri.
OMG! Ascultam si Metallica in timpul asta cu castile la maxim. M-a luat toti dracii, acum o sa am impresia ca e mereu in spatele meu.
Doamne Dumnezeule Iisuse Hristoase apara si pazeste Sfinte Petru cu chelia mai lucioasa decat papucii de lac ai bunicii si in numele Sfintei Filofteea
ce e chestia aia cu 3 coi saltareti la tine pe acoperis?! o_O
Care zgâtu’ mă-tii vrei să îți îndes mistrețul în piz*oc. ‘Tuz nația ta de nazit, fascistu’ dracu’ camuflat! Huo… Sămânțarule (robotzi)
se adresa domnisoarei din imagine ))
era sa cad de pe scaun! eu stau la casa si imediat ce am vazut-o am luat-o la fuga la parter...n-am mai avut curaj sa merg sus sa inchid imaginea...s-o dus sora mea sus in cmera la ea (ca aolo era laptopul) iar laptopul era pe stand-up (sau cum eu zice atunci cand sta prea mult deschis si apare fundalu' negru), o miscat mouseul si eu aparut aia in fata era sa cada pe jos!
Fato ce m-am speriat cand am vazut iimaginea da n-am dat sonorul deci n-am auzit nimic doamne fereste.Eu nu m-am uitat la ea decat 1 secunda cand am vazut imaginea m-am speriat rau
Am vazut-o de vreo 4-5 ori pana acum, deci chiar nu ma mai sperie.
*Apasa pe link*
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh!
Pneumonoultramicroscopicosilicov... întreabă:
Julyly2089 întreabă: