| Geanin a întrebat:

Doamnelor si domnilor...Se pare ca a aparut o incurcaturaTheMoonMan e SisterMaryEunice care la randu ei e Jeanine...Alte intrebari?

41 răspunsuri:
| KillMePlease a răspuns:

Wow. simti cum nu ne pasa?

| syd2 a răspuns (pentru KillMePlease):

Da.

| KillMePlease a răspuns (pentru syd2):

Cf?

| Geanin explică (pentru KillMePlease):

Ba tu simti mai mult ca toti! Esti doar o ciudata care zice ca dragostea e o minciuna si pune poze cu baieti la profil, desi e fata. Vrei sa parI tare chiar daca esti de fapt o plangacioasa.Si ma placi foarte mult....asta e*face o criza*

Pai am avut ocazia sa aud cum mama mea mi-a zis constipat din cauza ca nu am vrut sa merg la bazin.

| Geanin explică (pentru syd2):

Pai asta esti! Sorry, nici mamica-ta nu te iubeste!

| KillMePlease a răspuns (pentru Geanin):

Wow.ma faci sa plang, opreste-te, pls.

| syd2 a răspuns (pentru Geanin):

Asta e un compliment pentru mine daca nu stiai. Eu nu iubesc pe nimeni nici pe mine macar.

L0L.misto maica-ta laughing

Cine-i fandositul asta care a pus intrebarea asta? Si cum crezi sub care masca se ascunde?

Te,te, TE URASC!

Da, i eu te iubesc.

E bine ca esti sincer, gayule!

Ii unu' care probabil se plictiseste rau.nu-l lua in seama.e tare schimbator/schimbatoare

Rau nu asa! Nu judeca!

Are personalitate multipla in ea!

M simt bine c ii sunt penibil, sper s m urti i mai tare, i acesta e ultimul meu raspuns la aceast ntrebare.

| syd2 a răspuns (pentru syd2):

Lol nu merg diacriticile.

Acum ai observat? welcome to TePeU, man

Asa si...M-ai facut curios. Ce vrei sa spui prin schimbator?

Asa imi place cum vii cu replicile si inca si le mai pui si semn de exclamare la urma, prin asta vrei sa arati Hyperionul din tine, nu multumesc, deja am un Hyperion, adica mai multi, dar treaba e ca esti cam fandosit, si plus ca ai un caracter musamalizat.

Asa si? Cel putin eu nu imi pun poze din anime de fete.Si din cate observ esti cam antisocial, adica, scuza-ma, dar vad ca nici mama ta nu prea te agreaza. Si de fapt nu eu vreau sa par superior ci tu, cu tot felul de nume complicate si etc.etc.Nici macar nu stii cine e Dante si din ce opera face parte!(sper ca nu te deranjeaza semnul excamarii).Cum am mai zis si in alta "intrebare", NOAPTE BUNA!

Dante Alighieri," Divina Comedie ", esti fericit? Si inca ceva, sunt mizantrop. Acel caz cu mama mea e unic.

Cred ca ai in jur de 14-15 ani.Ideea e ca nu esti mizantrop, ci doar vrei sa pari.(m-am abtinut sa nu pun semnu excamarii).Cum spuneam, vrei sa pari interesant!

Am 15 si ce, nici nu ma stii macar in realitate. De fapt nu m-am considerat niciodata interesant doar faceam ceea ce imi placea mie mai mult insa nu cred ca pari prea interesant atunci cand pui oracole cu tema, atentie, "chiloti", poate nu-s mizantrop cine stie, si gata nu-ti mai atrag atentie musamalizatule.

Si inca ceva, numele Dantelion nu Dante l-am luat dintr-un anime, initial ma chema Dantelion, Dante a fost prescurtarea, asa ca nu incerca sa ma prinzi cu prostii de genul ca nu stiu opera din care este numele meu, si inca ceva daca o sa ma intrebi, numele meu recent e numele unei piese de Ravel, dar pentru tine e prea greu sa intelegi ce-i ala Ravel.

| KamaSutra a răspuns:

TheMoonMan? dragut happy

| SergiuBoss11 a răspuns:

surpriseserios?straight facestraight facestraight face

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Aaa, deci tu eraaaai!

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Da,cat aveti de gand sa schimbati numele, ca deja nu va mai cunosc?

| Croampa a răspuns:

Poza e din Curaj: cainele fricos! straight face

| Geanin explică (pentru Croampa):

P.S. Asta era cel mai ingrozitor monstru pe care l-am vazut in copilarie.

| Croampa a răspuns (pentru Geanin):

Pe mine nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeam ca esti Zombalaul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti biat. Mincinosule.

| L1feDRAIN a răspuns:

Mi-am dat seama, nu-s ghicitor, ca un hacker de mina 2 apas pe profilul tau. rolling on the floor

| SabinaQueen a răspuns:

Te-ai decis definitiv ca nu vrei sa mi fi Jeanine. Felicitari!

| vaporwave a răspuns:

Si mie care imi placea numele tau

| Jakoban a răspuns:

Nu ne pajfdjgdfshj ( palm pst ceaf )

| CaSiHai a răspuns:

Ai aflat si tu despre dieta cu care slabesti10 kilograme in 13 zile?