| Geanin a întrebat:

Doamnelor si domnilor...Se pare ca a aparut o incurcaturaTheMoonMan e SisterMaryEunice care la randu ei e Jeanine...Alte intrebari?

41 răspunsuri:
| Geanin explică (pentru syd2):

Cred ca ai in jur de 14-15 ani.Ideea e ca nu esti mizantrop, ci doar vrei sa pari.(m-am abtinut sa nu pun semnu excamarii).Cum spuneam, vrei sa pari interesant!

| syd2 a răspuns (pentru Geanin):

Am 15 si ce, nici nu ma stii macar in realitate. De fapt nu m-am considerat niciodata interesant doar faceam ceea ce imi placea mie mai mult insa nu cred ca pari prea interesant atunci cand pui oracole cu tema, atentie, "chiloti", poate nu-s mizantrop cine stie, si gata nu-ti mai atrag atentie musamalizatule.

| syd2 a răspuns (pentru Geanin):

Si inca ceva, numele Dantelion nu Dante l-am luat dintr-un anime, initial ma chema Dantelion, Dante a fost prescurtarea, asa ca nu incerca sa ma prinzi cu prostii de genul ca nu stiu opera din care este numele meu, si inca ceva daca o sa ma intrebi, numele meu recent e numele unei piese de Ravel, dar pentru tine e prea greu sa intelegi ce-i ala Ravel.

| Jakoban a răspuns:

Nu ne pajfdjgdfshj ( palm pst ceaf )

| KamaSutra a răspuns:

TheMoonMan? dragut happy

| L1feDRAIN a răspuns:

Mi-am dat seama, nu-s ghicitor, ca un hacker de mina 2 apas pe profilul tau. rolling on the floor

| Croampa a răspuns:

Poza e din Curaj: cainele fricos! straight face

| Geanin explică (pentru Croampa):

P.S. Asta era cel mai ingrozitor monstru pe care l-am vazut in copilarie.

| Croampa a răspuns (pentru Geanin):

Pe mine nu!

| SabinaQueen a răspuns:

Te-ai decis definitiv ca nu vrei sa mi fi Jeanine. Felicitari!

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Aaa, deci tu eraaaai!