| CristalClear a întrebat:

Doriti si cartofi prajiti?

12 răspunsuri:
| SylviuCatlin a răspuns:

Da sunt preferatii meibig grin cand mergem la o portie?laughing

| Chris a răspuns:

De asta nu merg eu niciodata la MC.

| Fragile a răspuns:

Nu,doresc şi cartofi neprăjiţi.

| Sconcsiş a răspuns:

Nu, mulţumesc. Aş dori în schimb nişte căcat în urină de zimbru, iar la desert, o îngheţate din maţe de cal.

| Nesquik_1900 a răspuns:

Mai vrei maioneza la McPuişor?

| FuNNkY24 a răspuns:

Nu, vreau cartofi fierti!

| Jazzooohs a răspuns:

Siguuuur! Sunt femeia care face 70 de lucruri: 69 şi cartofi prăjiţi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chris, foarte bine! Ca in ultima vreme au grija sa-ti bage Frappes-ul ala nou pe gat de fiecare data, iar eu ca fraierul, accept, ca de...e cald afara!

| Chris a răspuns:

@AeroX, de cand mi s-a turnat pe gat o portie de cartofi cu constitutie de guma si cu un gust oribil ( de fapt, nu prea aveau gust, erau doar exagerat de sarati ), in conditiile in care eu imi doream doar un McPuisor si un suc, am invatat sa evit MC-ul. In plus, toti de acolo au fete enervant de fericite si amabile. E infricosator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Chris, iti dai seama ca asa e politica lor! Nu cred eu ca-s fericiti angajatii aia dupa ce termina programul. In plus, gasisem mai demult(acum vreo 3 ani) un blog plin de frustrati, fosti angajati la Mc ce dezvaluisera multe secrete intunecate de ale lor.
In orice caz, foarte bine ca ii eviti!

| Chris a răspuns:

@ScurtCircuit, stiu ca asta e politica, dupa cum zici. Tocmai de asta, pentru ca nu sunt naturali, au un aer creepy. Toti ar trebui sa evitam pe cat posibil Mc-ul, pentru ca e scump si nesanatos-si nici nu e incredibil de bun, sa merite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gura bă că întrebarea și primele răspunsuri mi-au făcut poftă.
Nu e sănătos dar e gustos al naibii.