La o mare reuniune de doctori, organizatorul ii pune pe fiecare sa le povesteasca cea mai mare inventie a lor. In finala ajung un doctor din Romania si unul din Ungaria.
Incepe ungurul: Eu i-am pus lu' maica-mea un ochi din sticla. Dupa cateva zile a inceput sa vada cu el si de atunci a ramas cu acel ochi pana in ziua de azi.
Romanul: Eu i-am pus unui pacient in loc de p*** un deget de la picior si dupa cateva zile a avut erectie si apoi a inceput sa f***.
La care unguru: Ba, cine a mai vazut asa ceva?
Romanul: Ma-ta, cu ochiul ei de sticla.
Naste nevasta tiganului.
Disperat, acesta fuge sa aduca doctorul. Doctorul intra in casa tiganului unde era intuneric bezna si ii cere acestuia sa aprinda o lampa mai aproape de piranda ca sa o poata mosi.
Incepe nasterea. Doctorul incepe si scoate 1, 2, 3 copii.
Disperat, tiganul (care mai avea 4 puradei) exclama:
-Dom`doctor, mai bine stingem lampa ca astia trag la lumina ca mustele...
In prima lor zi de la casatarie o blonda ii zice sotului: Barbate e defecta instalatia sanitara de la baie.
Sotul. da ce sunt eu instalator?
A doua zi...
Barbate, e defect televizorul...
Sotul... da ce sunt eu, depanator?
A treia zi vine sotul acasa si le vede pe toate reparate si mirat intreaba cine le-a reparat?
Blonda ii spune ca l-a chemat pe un coleg de-al ei si s-a ocupat de toate.
Sotul...si cu ce i-ai platit ca bani nu ai avut?
Blonda... pai a zis sa-i cant sau sa ma f**
Sotul...si tu ce-ai facut?
Blonda... da ce-s eu cantareata?
Cine vorbeste ultimul.
Un comercial, un administrativ si directorul unei firme merg sa manince de prinz. Aruncata pe jos, gasesc o veche lampa de gaz. O freaca si deodata apare un spirit, invaluit intr-un nor de ceata.
- Cum eu, de obicei, indeplinesc trei dorinte, va acord cite una la fiecare, zice spiritul.
- Mie primul! Eu primul! se agita administrativul. Vreau sa fiu in vacanta in Caraibe…!
Si… puf, dispare!
Fara sa se arate uimit, comercialul striga:
- E randul meu! Vreau sa fiu in Hawaii, pe plaja cu maseuza mea, cu o rezerva interminabila de bere, si cu un top-model!
Si, din nou… puf, dispare si el!
- Bine, acum e rindul tau, îi zice spiritul directorului firmei.
- Vreau ca astia doi sa se intoarca la munca imediat dupa pauza de masa, zice directorul.
Concluzie: Intotdeauna trebuie sa-l lasi pe sef sa vorbeasca primul.
@eu_o_mare_enigma: ca ma tine cineva sub papuc si nu-mi da voie Si da... e atotstiutoare
Shin.
@eu_o_mare_enigma: Ce pot spune... Contesa ar juca si in echipa de 3... dar coechipiera mea actuala... nu prea so...
Shin.
Asta ultimul il stiam altfel
Cumparatorul : Va rog.as vrea o palarie verde.nu prea verde dar totusi verde... [la fel cum ai scris tu...]
Vanzatorul: Auziti.mai bine ar fi sa ma pupati in c*r.nu in c*r dar totusi in c*r
misto bancuri
DaciaRomania întreabă: