| Duta_Alexandra_1998 a întrebat:

Doua vaci stateau pe un nor si crosetau apa cu o caramida...una intreaba cat este ceasul...la care cealalta scoate un termometru din palarie si ii zice ca e joi.morala:nu arunca cu piatra in geamul altuia daca nu e bicicleta ta

7 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Zicea cineva asta....Si atunci am iesit din magazin.Fiare vechiiii....Fiare vechiii.2 la cinci mii.

| tlaura a răspuns:

Adevarat big grin

| Pawesome a răspuns:

Si cealalta vaca scoate o sticla cu Cocolino.O arde putin apoi si-o pune in par tipand: Ingheata crocodilii!

| Furculingură a răspuns:

Eu citeam asta şi voiam să răspund la întrebare când am scos capul pe geam şi am văzut că doi boi stăteau pe un avion si muşcau din TPU cu un cuţit. Unul întreabă ce zi este, iar celălalt scoate un ceas din buzunar şi îi zice că sunt -+45,(6)°C.
Morala : Nu ţese o pereche de chiloţi pentru fundul mării dacă nu e cărămida ta.

| SootheMySoul a răspuns:

Sase cai frumosi statea sus pe bar si se laudau ca vara nu dorm.Le suna telephone, phone, phone-ul, raspund si ghici cine era! Fuego impodobea bradu cu mama lui! Concluzia:nu manca pasta de dinti Orbit.

| GiAnca a răspuns:

Atat de logic...

| Smile2BHappy a răspuns:

Doi oameni tundeau asfaltul cu pixul. Unuia ii suna telefonul si scoate laptopul din iarba. Morala: fa curat daca vrei sa fi mare.