| ÎlIubescPeJustinBIEBER a întrebat:

Dragă TPU, a venit timpul să recunosc cine sunt.
În prima întrebare, am întrebat dacă mă place o fată, deci sunt un băiat. Băieţii nu prea îl agrează pe Justin Bieber, şi printre acei băieţi sunt şi eu înscris. Tot vedeam că mulţi îşi băteau joc de LadyJ, şi vroiam să simt şi eu cum este să fii o "vedetă" în mod negativ pe TPU, să te înjure toţi, şi să primeşti numai stupid şi nefolositor. Am mai remarcat că am primit foarte mult mesaje, mai mult sau mai puţin fericite. Dacă vreţi să ştiţi, care e contul meu original pe TPU, eu sunt NOoneVăUreazăPaşteFericit (dacă vreţi şi un link: http://www.TPU.ro/utilizator/adhiu/
). concluzia: NU SUNT FAN JB, dar nici nu îmi bat joc de LadyJ. Ce vedeţi aşa rău la ea, nu ştiu. Faptul că îl place pe JB, frate e DEMOCRAŢIE. OPINIE LIBERĂ! Dacă v-a supărat cu ceva mai tare, v-aş ruga să îmi puneţi şi un link.
P. S. Le mulţumesc celor care mi-au dat STUPID şi NEFOLOSITOR

Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

Deci...m-ai pacalit, plus de asta te tot luai de mine waiting
TE URASC! (bine, doar persoana de pe contul` asta :d )
1)eram sigura ca mai ai un cont
2) dar nu credeam ca esti baiat laughing
si nici acum nu cred laughing
3)ma bucur ca ne-ai dezvaluit asta de Pastii
4)sa vezi ce te injura acum NOBODYhee hee
...asa mai departe.De cate ori ti-am vazut contul (real), si am trimis si eu un mesaj laughing
doamne, ce fraieriti am fost laughing

P.S.sa vezi cati 'stupizi' ei primi acum pe celelant cont laughing (cat sa-ti ajunga laughing )
*e suparata, a fost mintita*

19 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ori esti cu noi...ori este impotriva noastra!

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Si ce ne zici noua?
N-ai parinti?
Libelula fara dinti

| Bya132 a răspuns:

Bă, trebuie să recunoaștem, am fost fraieriți oh go on
NoOne, bună treabă...

P.S. Nu ai pentru ce, am dat stupid și nefolositor pentru TPU.
P.P.S Ori e întâi aprilie, ori e Sâmbata Mare.

| NOBODY a răspuns:

Să vezi ce te înjură NOBODY

Răspuns utilizator avertizat
| LastChance a răspuns:

Acum chiar pari stupid.

| PastilăBă a răspuns:

Mi'a plăcut atat doar: "Dragă TPU, a venit timpul să recunosc cine sunt"
Dupaia mai ai de lucrat!
P.S:Nu'mi pasă frate cine eşti!

| Deny1333 a răspuns:

Ştiam eu! Un fan Justin Bieber n-ar scrie vreodată cu diacritice. Eu nu m-am luat de tine, ştiam eu ce ştiam.
Good joke! Anyway, cum e să fii înjurat non-stop? laughing

| JustMeBăi a răspuns:

Cu placere! A fost placerea mea sa-ti dau stupid.

| EVERYBODY a răspuns:

Asta ar fi spovedania de Paști?
Nu ești iertat, fiule!

| abcdfegbhwrthbfwsrtg a răspuns:

TOTAL de acord cu apache! da, da!

| Työlki a răspuns:

Si eu sunt LadyJ laughing(ar vrea ea)
De ce iti place sa te injure cineva? Oh my...

| αndï a răspuns:

Mersi da. nu mersi, Sunt mai prost cu 5 neuroni decat eram inainte sa citesc shitu asta.
Nu am (mai) nimic cu justin
am cu fanele. Sunt retardate si proaste, oameni care vad ca un cal, decat in fata.
De cat timp ii ti locul lui LadyJ?

| Bizzareq1 a răspuns:

Vai! mi-a venit sa plang

| Meluma a răspuns:

Si intrebarea ta este...

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Merita sa fii ca si LadyJ?
App nu exista o injuratura asa de mare pe care ai spus-o la un raspuns la intrabarea mea.
App: Die in hell JB!

| DeeDee a răspuns:

Ar trebui sa puna o regula pe TPU prin care sa interzica clonele. sad
Inteleg ca aveai chef de experimente & all, dar era nevoie sa te cobori mai jos de LadyJ (mai rau decat ce ai facut tu nu se poate):

1) username "ÎlIubescPeJustinBIEBER"
2) avatar aproape ROZ cu acel cantaret.

Ai facut-o pentru propriul amuzament, pentru ca in mod clar nu crezi in cauza asta (ca fata de 16 ani din America ce s-a prefacut insarcinata timp de cateva luni), asa ca nu ai dreptul sa te plangi de reactiile celorlaltilaughing si tu poti sa dai stupid si nefolositor.

PS: Pun pariu ca acum LadyJ se simte jignita ca un "belieber" s-a dovedit a fi fals; in cele din urma nu ai ajutat-o cu nimic.

PPS: Hai sa iti spun ceva si despre democratie, opinie libera: inseamna ca iti poti exprima parerea in legatura cu ceva, fie ca esti pro sau contra. Dar LadyJ ne IMPUNE obsesia ei nesanatoasa cu JB cu fiecare intrebare a ei, ZILNIC. Apoi, vezi-Doamne, tot vina noastra e ca nu ne place...Mai vezi pe cineva pe site sa se comporte asa fata de alt cantaret/actor/star frecator de menta? Ca, sa fim seriosi, exista atatia baieti draguti si atatea fete de 13 ani pe aici, dar nimeni nu simte nevoia sa ii bata la cap pe cei din jur cu obsesia ei.E un crush nevinovat, un secret care se imparte numai cu prietena ta cea mai apropiata sau cu fan clubul din care faci parte. Asta ar trebui sa faca si LadyJ - sa se inscrie intr-un fanclub (probabil va trebui sa stapaneasca engleza) si sa discute cu fetele alea cat e ziua de lunga.

| BlueEyes a răspuns:

Asa si care'i treaba? Neinteresant... Copil frustrat ce esti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

P.P.S. Mi-a plăcut de cei care m-au înjurat. Se ştiu ei laughinglaughinglaughing