Înseamnă că avem o perspectivă asupra umorului total diferită dar e ok, nu tuturor trebuie să ne placă aceleași lucruri.
Mi se pare amuzant cum acel spammer a inventat o asemenea gogomănie trasă de păr, și probabil se așteaptă și la clienți care să-i pice în plasă. La cât de diversă e lumea asta nu m-aș mira să fie destui creduli care să pună botul, în fond, au fost vândute și teritorii din țări inexistente, elixirul vieții e de fapt ascuns de elita mondială și de illuminati
Acuma l-am dus cu vorba și i-am mărturisit că am o funcție înaltă în masonerie, i-am zis să aibă răbdare și o să-i conving și pe colegii mei întru conspirații să cumpere magicul elixir pare să mă fi crezut...
Nu cred! XD Din fericire (sau din pacate, depinde cum o iei), nu am avut vreo experienta asa de ciudata. Totusi, povestea ta este legendara, chiar spune multe despre nivelul de cultura al acestor scammeri. Din pacate, multi oameni, predominant copiii mici sau persoanele in varsta cad in plasa tipilor acestia si isi iau teapa, cum zice romanul.
Ioaaaaa întreabă: