Zi-mi te rog că e o glumă.
Dacă nu e... EȘTI PENIBIL
Atâta poți, mă?
Ia pune-te-n genunchi, poate îți dă și facebook-ul.
P.S: Serios, sper să fie o glumă.
Sa nu-ti para rau ca te-ai descarcat prin emotii. Este de plans, sa stii (ca doar n-o fi de ras acuma ca plec eu de pe TPU ), dar tu n'ai dc sa te simti rau fiindca noi vom pastra legatura. Si n-ai de unde sa stii cum va fi pe T/A de acum in colo daca n-am plecat inca. Poti decat sa presimti momentan.
Mesaj, asculta-l daca vrei. http://vocaroo.com/i/s0izSUjxq54o
Si sa-l comentezi neaparat. Ba de-ai sti cat de tare semanam
Mda. Dar asta-i viata. Orice ar fi, trebuie sa progresam in ea
Pacat. Poate mi-ai fi fost prieten in adevaratul sens al cuvantului. Iti multumesc reciproc de compliment.
Daca zici tu...
Zic adevarul.
A, gata, acum te stiu.
Esti ala care erai de acord cu poza aia stupida care a pus-o in intrebare NOname.
Nassspaaa.
Off. si eu mi-as fi dorit sa ne cunoastem, dar viata nu depinde doar de oameni. Depinde si de imprejurimi.
Si eu am pus o intrebare asemanatoare ieri.
RAMAAAAI!
Dar de ce vrei sa raman? Cu ce te ajuta pe tine daca raman? Decat sa incurc loc in topul general aiurea, mai bine nu-l mai incurc deloc.
Dar nu incurci nimic! Vreau sa ramai deoarece pari o persoana super.T/A o sa ramana pustie daca mai pleaca multi.Dar nu de asta e vorba.Te-ai integrat foarte repede pe aici.Eu a trebuit sa-i dau o ciocolata lui Daisuki ca sa ma accepte Nu-l lua in seama pe LoveSleep daca el te deranjaza.Si de mine mai radea cateodata dar pana la urma mi-a acceptat cererea de prietenie.
Of,dar v-ati napustit toti asupra mea sau ce? Pana acum nici nu m-ati bagat in seama si nu ca sunt nou ca de aproape 1 sapt. stau pe T/A si nimica. Creca daca nu postam mesajul principal (cel din intrebare) eram tot invizibil. Poate m-o fi facut principalul subiect (din intrebare) popular (prin mintile voastre) dar eu tot ma indoiesc ca o sa raman. Ia-o ca pe un poate. Nu interpreta si tu acuma ca, clown-ul de Love.
Sincer, eu nu prea raspundeam la celelalte intrebari de la T/A decat cele care imi apareau in notificari deci probabil de-asta nu te-am remarcat.
Bun. Uitati adresa mea pentru PRIETENII (nu userii obisnuiti) ca sa decurga totul mai repede : madaraselfie@yahoo.com.
ATENTIE! Raspunsurile trecute de 00:00 nu vor mai fi luate in seama asa ca grabiti-va cei care vor sa pastreze legatura cu mine!
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: