| Kyılε a întrebat:

Dragi prieteni, dupa cum stiti m-am despartit de KamaSutra din motive logice cum ar fi distanta. Am ales sa pun MESAJUL DE ADIO (nu INTREBARE) pe T/A, fiindca aici ma cunoaste mai multa lume decat pe alte categorii. Revenind la mine si la KamaSutra, am cazut de acord sa ramanem prieteni foarte buni din fericire. De ce MESAJ DE ADIO? Fiindca simt ca TPU nu e locul unde sa fiu pe largul meu. Dau niste raspunsuri pe alte categorii (NU dau nume) de parca n-as fi eu. Din nefericire, Kamy, nu-mi voi mai face alt cont asa cum ti-am promis. Sa nu credeti ca din cauza cuiva imi sterg contul; eu n-am nimic cu nimeni. Ti-am promis ca-mi fac alt cont ca sa nu te ranesc in caz ca stiai adevarul. As dori sa nu lasati raspunsuri gen: "Te rog, nu-ti sterge contul" sau "Nu-i adevarat in privinta raspunsurilor", pentru ca decizia e deja luata. Imi pare rau dar in viata trebuie sa treci peste. Ce prieten vrea sa nu pierdem legatura, sa-mi dea id-ul lui/ei ASTAZI, nu MAINE. Fiindca eu de maine pe TPU nu mai intru. Daca nu mi-l da, nici eu nu i-l voi da si deci,vom pierde legatura!
Mi-a facut onoare ca am legat prietenii pe acest site si deci,ca un adio atat pentru "prietenii" care vor sa pierdem legatura, cat si pentru TPU, : BAFTA IN CONTINUARE!

42 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Zi-mi te rog că e o glumă.

Dacă nu e... EȘTI PENIBIL rolling on the floor
Atâta poți, mă?
Ia pune-te-n genunchi, poate îți dă și facebook-ul.
P.S: Serios, sper să fie o glumă.

| Kyılε explică (pentru LoveSleep):

Dar tu iei chiar totul in gluma? Ti-oi parea eu penibil, dar clown sigur nu sunt. Cat de rau la suflet sa fi sa interpretezi atata!

Răspuns utilizator avertizat
| Kyılε explică (pentru SuckDreamLoveH):

Viziunea e ca sunt niste adolescenti indreptati spre bine.

| Doub a răspuns:

Adiiooooooooooo.

| Kyılε explică (pentru Doub):

Adio, Doub.

| Doub a răspuns (pentru Kyılε):

Ai grija de tine.

| Kyılε explică (pentru Doub):

Mersi la fel. happy

| Kyılε explică (pentru KamaSutra):

De ce plangi, Kamy? Noi vom putea pastra legatura prin intermediul adreselor noastre de e-mail.

| KamaSutra a răspuns (pentru Kyılε):

Nu stiu, ai spus.o asa intr.un fel, si parca mi.a si venit sa plang
*nu, nu trebuia sa zici ca era sa plangi*
Si T\A nu va fi la fel fara unul din membrii ei

Sa nu-ti para rau ca te-ai descarcat prin emotii. Este de plans, sa stii (ca doar n-o fi de ras acuma ca plec eu de pe TPU ), dar tu n'ai dc sa te simti rau fiindca noi vom pastra legatura. Si n-ai de unde sa stii cum va fi pe T/A de acum in colo daca n-am plecat inca. Poti decat sa presimti momentan.

Presimt ca va fi un loc sumbru... Daca tu pleci, nimic nu va mai fi ca inainte... Nu o sa mai vad la notificari" KylLe ti.a raspuns la intrebare"
Te rog, nu face asta!

Dar cui ii pasa de mine? Nu vezi ca toti ma iau in ras si se vede ce prieteni imi sunt? Daca erau 100 ca tine, ramaneam, dar asa? Imi pare rau ca nu iti fac pe plac si ca nu raman, dar nu am ce face... Sper ca ma poti intelege.

| syd2 a răspuns:

Mesaj, asculta-l daca vrei. http://vocaroo.com/i/s0izSUjxq54o
Si sa-l comentezi neaparat. Ba de-ai sti cat de tare semanam

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Ce păcat... Abia venisei. sad
Adio

| Kyılε explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Mda. Dar asta-i viata. Orice ar fi, trebuie sa progresam in eawinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meh, imi placea poza ta de profil.
Pacat ca nu ne prea cunoastem.

| Kyılε explică (pentru anonim_4396):

Pacat. Poate mi-ai fi fost prieten in adevaratul sens al cuvantului. Iti multumesc reciproc de compliment.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kyılε):

Daca zici tu...

Zic adevarul. happy

happy

Hai te roog, nu ne face asta, nu.mi face asta!

Dar parca v-ati revolta asupra deciziei mele? De ce nu o respectati? Inseamna ca tot odata nu ma respectati nici pe mine. Ma superi, Kamy. Tocmai tu? Tin prea mult la tine ca sa mi te superi, dar nu inrautati situatia.

Dar nu vreau sa pleci!crying

A, gata, acum te stiu.
Esti ala care erai de acord cu poza aia stupida care a pus-o in intrebare NOname.
Nassspaaa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pleca! sad
Nici macar nu ne-am cunoscut.

Off. si eu mi-as fi dorit sa ne cunoastem, dar viata nu depinde doar de oameni. Depinde si de imprejurimi.

Si eu am pus o intrebare asemanatoare ieri.
RAMAAAAI! crying

Dar de ce vrei sa raman? Cu ce te ajuta pe tine daca raman? Decat sa incurc loc in topul general aiurea, mai bine nu-l mai incurc deloc.

Dar nu incurci nimic! Vreau sa ramai deoarece pari o persoana super.T/A o sa ramana pustie daca mai pleaca multi.Dar nu de asta e vorba.Te-ai integrat foarte repede pe aici.Eu a trebuit sa-i dau o ciocolata lui Daisuki ca sa ma accepte laughing Nu-l lua in seama pe LoveSleep daca el te deranjaza.Si de mine mai radea cateodata dar pana la urma mi-a acceptat cererea de prietenie.

Of,dar v-ati napustit toti asupra mea sau ce? Pana acum nici nu m-ati bagat in seama si nu ca sunt nou ca de aproape 1 sapt. stau pe T/A si nimica. Creca daca nu postam mesajul principal (cel din intrebare) eram tot invizibil. Poate m-o fi facut principalul subiect (din intrebare) popular (prin mintile voastre) dar eu tot ma indoiesc ca o sa raman. Ia-o ca pe un poate. Nu interpreta si tu acuma ca, clown-ul de Love.

Sincer, eu nu prea raspundeam la celelalte intrebari de la T/A decat cele care imi apareau in notificari deci probabil de-asta nu te-am remarcat. thinking

| Kyılε explică:

Bun. Uitati adresa mea pentru PRIETENII (nu userii obisnuiti) ca sa decurga totul mai repede : madaraselfie@yahoo.com.
ATENTIE! Raspunsurile trecute de 00:00 nu vor mai fi luate in seama asa ca grabiti-va cei care vor sa pastreze legatura cu mine!winking