| Kyılε a întrebat:

Dragi prieteni, dupa cum stiti m-am despartit de KamaSutra din motive logice cum ar fi distanta. Am ales sa pun MESAJUL DE ADIO (nu INTREBARE) pe T/A, fiindca aici ma cunoaste mai multa lume decat pe alte categorii. Revenind la mine si la KamaSutra, am cazut de acord sa ramanem prieteni foarte buni din fericire. De ce MESAJ DE ADIO? Fiindca simt ca TPU nu e locul unde sa fiu pe largul meu. Dau niste raspunsuri pe alte categorii (NU dau nume) de parca n-as fi eu. Din nefericire, Kamy, nu-mi voi mai face alt cont asa cum ti-am promis. Sa nu credeti ca din cauza cuiva imi sterg contul; eu n-am nimic cu nimeni. Ti-am promis ca-mi fac alt cont ca sa nu te ranesc in caz ca stiai adevarul. As dori sa nu lasati raspunsuri gen: "Te rog, nu-ti sterge contul" sau "Nu-i adevarat in privinta raspunsurilor", pentru ca decizia e deja luata. Imi pare rau dar in viata trebuie sa treci peste. Ce prieten vrea sa nu pierdem legatura, sa-mi dea id-ul lui/ei ASTAZI, nu MAINE. Fiindca eu de maine pe TPU nu mai intru. Daca nu mi-l da, nici eu nu i-l voi da si deci,vom pierde legatura!
Mi-a facut onoare ca am legat prietenii pe acest site si deci,ca un adio atat pentru "prietenii" care vor sa pierdem legatura, cat si pentru TPU, : BAFTA IN CONTINUARE!

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kyılε):

Daca zici tu...

| Kyılε explică (pentru anonim_4396):

Of,dar v-ati napustit toti asupra mea sau ce? Pana acum nici nu m-ati bagat in seama si nu ca sunt nou ca de aproape 1 sapt. stau pe T/A si nimica. Creca daca nu postam mesajul principal (cel din intrebare) eram tot invizibil. Poate m-o fi facut principalul subiect (din intrebare) popular (prin mintile voastre) dar eu tot ma indoiesc ca o sa raman. Ia-o ca pe un poate. Nu interpreta si tu acuma ca, clown-ul de Love.

Răspuns utilizator avertizat
| Kyılε explică (pentru anonim_4396):

Zic adevarul. happy

anonim_4396

Sincer, eu nu prea raspundeam la celelalte intrebari de la T/A decat cele care imi apareau in notificari deci probabil de-asta nu te-am remarcat. thinking

anonim_4396

happy

| KamaSutra a răspuns (pentru Kyılε):

Hai te roog, nu ne face asta, nu.mi face asta!

| Kyılε explică (pentru SuckDreamLoveH):

Viziunea e ca sunt niste adolescenti indreptati spre bine.

| Kyılε explică (pentru KamaSutra):

Dar parca v-ati revolta asupra deciziei mele? De ce nu o respectati? Inseamna ca tot odata nu ma respectati nici pe mine. Ma superi, Kamy. Tocmai tu? Tin prea mult la tine ca sa mi te superi, dar nu inrautati situatia.

| KamaSutra a răspuns (pentru Kyılε):

Dar nu vreau sa pleci!crying

anonim_4396

A, gata, acum te stiu.
Esti ala care erai de acord cu poza aia stupida care a pus-o in intrebare NOname.
Nassspaaa.

| syd2 a răspuns:

Mesaj, asculta-l daca vrei. http://vocaroo.com/i/s0izSUjxq54o
Si sa-l comentezi neaparat. Ba de-ai sti cat de tare semanam