Ok, deci, nu am avut de aface nici-o-data cu tine...
Acum, chiar iti pasa daca te baga ceilalti atat de mult in seama? Spune ce ai de spus si treci mai departe, cine are de ascultat, asculta.
Cu sau fara tine, nu stiu cum va fi, dar, se pare ca exista ceva persoane ce vor regreta plecarea ta, deci... probabil va fi putin mai rau.
De pasat, unora sigur o sa le pese, se vede din celelalte raspunsuri.
Acum ultima parte, cu stima de sine, acum ceva timp ascultam pe Youtube ceva, voi adapta mesajul la situatia de fata:Te crezi un nimic, ai dreptate, te crezi importanta, ai dreptate, esti singura persoana care este in masura sa te caracterizese, au mai bine spus sa te autocaracterizezi.
Nu mai acorda importanta celorlalti, toti suntem diferiti, nu te poti astepta ca toti sa fie de acord cu tine.
Numai bine.
Doamne daca ai stii cat am ras la gif- ul ala
Gata, te-ai plictisit deja de TPU.ro? Pai eu nu te uram... dar pana la urma faci cum crezi tu de cuvinta si cum vrei. Iti urez bafta in continuare si SPER (repet SPER) ca nu pleci. Indiferent de decizie pe care vrei sa o iei... este decizia ta, eu personal ti-o voi respecta, dar NU doresc ca sa parasesti TPU. Numai bine!
De ce pleci?
Doar fiindaca te-ai certat cu Daisuki!
Stai mai pe TPU!
Asa ziceam si eu cateva zile si n-am mai plecat!
O sa-ti treaca!
Cine te'a facut proasta?
Eu.
Daca pleci te bat la fund ai inteles! categoria asta nu va fi la fel fara tine. NU pleca distreaza-te cu noi aici fii fericita daca vrei iti pot fi eu cea mai buna prietena
Mersi ca iti pasa. ..nu stiu ce sa zic..acum sunt foarte streseata. poate maine nu voi mai fi asa si mai ma gandesc...
Puneți la suflet tot ce ține de internet. Când o să încetați să dați importanță lucrurilor care se întâmplă doar pe net? Trezirea.
DaciaRomania întreabă: