| Elena1234456 a întrebat:

Dragi utilizatori TPU, va fac o marturisire: l-am rapit pe Mos Craciunhee hee. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa il las sa plece puppy dog eyes?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Da de ce nu ceri o rascumparare? Sigur, ai strange o suma frumusica.
Eu pun 10 euro. Cine se mai ofera?hee hee

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l pe batranel sa plece...ca ne aduce jucarii! bobo! hehe

| DeathLord93 a răspuns:

laughing afla ce cadouri surpriza are pentru toata tara si spune-ne si noua laughing

| Aero a răspuns:

Daca in dimineata zilei de 25. 12. 2010 nu gasesc in Camera Comuna a Cercetasilor cadouri sub brad...la ce etaj stai in sediul TPU? Parca la 5? Camera 507? Vin la tine si te Stupefiez(nu cu sensul din DEX!) pentru ca as fi in stare pentru Mos Craciun! O sa-mi scada 50 de puncte de la Cercetasi, dar merita!

| Cumica a răspuns:

Elibereaza-l ca vreau bombonele laughing

| Elena1234456 explică:

Am eliberat-o pe Doamna Craciun.Pe mosul il mai tin laughing.

| LeonardoDiCapra a răspuns:

Daca are ce vreau eu [si inca un bonus smug ]il poti lasa laughing ce tare e faza! si inteligeanto de ce i-ai dat drumul lu craciunitza si lu mos nu? laughing ai vazut ceva ce iti place l; a mos? smug laughing [glumesc!winking si scuzati-mi gramatica!] big grin

| Aero a răspuns:

SoL, ei bine...sa nu zici ca n-ai stiut!

Răspuns utilizator avertizat
| Aero a răspuns:

@LoOoLzZz, de asemenea si excesul de emoticons...si asta iertam...fii fara griji! happy

| Andutsaa a răspuns:

Daaa, nu fi rea, nu-l tine doar pentru tinebatting eyelashes:-

| Elena1234456 explică:

@LoOoLzZz am lasat-o pe Doamna Craciun sa plece pentru ca de ea nu intreba nimeni :-s.

| Woofy a răspuns:

Omoara`l.phbbbbt.trebuia sa moara de acum 10 anicrying cand mi-a promis o papusa Barbie originala si nu mi-a adus`rolling on the floor cat am planssad

| pwp a răspuns:

Heyyy!
lasa-l pe mosu sa plece!
nu vreau un craciun fara mos craciun sad

mentionez ca intrebarea e la trivia amuzante rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e Alex dechizat in Mos Craciun nuh il lasablushing). asta e sfatu meulaughing:*