Ea imi este prea scumpa incat s-o las sa-si cheltuie viata cu voi.
Acum sa-mi cheltuiesc eu banii pe e sabie cu care sa-ti... si dupa o sa te!? Esti de acord?
Sunt gata de lupta, te voi primi caatare.
N-ai scris corect!
Ce ma? Cu ce vrei sa te " lupti", cu vioara?
( mai bine stai cuminte, ca te faci de ras)
Pai tu ai inceput, esti gelos?
Wtf?!
De ce as fi gelos?
Nu stiu tu cum crezi, nu ma fac de rusine, ca daca ceva iti dau cu vioara in cap.
Nu vei reusi. Esti slab. Oamenii ca tine nu ajung campioni.
Nu stiu ce sa zic de Daisuki, treaba ei, face ce vrea.
Ia zi-mi de ce dragutule, a propos, inca nu te culci dragutule? Daca ceva deja am ajuns campion, doar canu aici. Ce mai faci?
De ce ma injuri? (
Nu te injur dragutule. Serios vorbesc. Daca injur ap o fac doar in rusa. Ap ce mai faci?
La fel de sensibila ca si ca si gura ta la vorbit prostii, poate trecem la serios ai zis ca-s slab da singur te comporti ca muja. Gata mititelu vino sa fe acuprind ca am bratele calde.
''Gata mititelu vino sa fe acuprind ca am bratele calde.''? Unde-au disparut baietii? Nu vreau sa fiu lesbi!
Lol, am vrut sa te consolez, hai gata, oita micuta cat mai ai sa faci misto de mine, ca deja ma enervezi.
Uuu, imi place. Poate ma aleg cu ochiul innegrit. Sa dai in stangul, ca cel drept e deja.
Mai omule, cat mai ai sa te prefaci ca te dau lui Guta.
Tu ai vazut la ce categorie ai postat intrebarea? Ar fi trebuit sa fie mai la misto. Ori esti si tu beat? De ce ne imbatam toti la ora 1 noaptea?
Pai luasem cu Florin vreo 2-3 paharele pe la 12 cred ca isi fac efectul, da pentru mine oricum ramai dragut (nu-s gay deja o am Daisuki).
Ma sinucid daca mai faci chestii din astea. Si-ti dau si ignore. Nu te mai lua de mine! Sunt o persoana sensibila.
Pai, i-am spus ca nu va rezolva nimic daca va sta cu mainile in san.
Adica?
Adica ce s-a intamplat cu ea?
"M-am gandit ca nu prea am prieteni reali si duc o vita in fata PC-ului, si sunt prea activa la T/A ", poate va veni candva, dar o inteleg perfect.
Ori ai sechestrat-o si acum incerci sa gasesti niste motive care sa ii faca pe altii sa creada ca nu mai intra de bunavoie ori ti-a dat adresa ei de skype sau ceva, ca sa poti vorbi cu ea.
Chestia e ca esti suspect de linistit, tinand cont de situatia asta asa de grava. Peste 24 de ore fara niciun semn de viata, incredibil!
Desigur ca sunt suspect, fiindca sunt nepotul lui Urechean , ce te astepai de la mine, Alexandre.
Pai in ultima vreme la orice
Chiar esti nepotul lui sau ai zis la misto?
Am zis la misto, bai Urechean e sfant
Am vazut. Saracul...
Am un virus si vad in browser peste tot reclama cu el.
Ce-ai facut ma tu? ce.
raspunzi la intrebarile de la alte categorii pana il iei pe ala de pe locul 1.
Eu am aia aurie, sac sac.
Nimic n-am facut am vrut sa ma distrez putin. Azi scriu poveste.
Minti ca ai vrut sa faci tu sa faci ceva
scrie ca am chef de citit.
Salut Dantellion!
Ce pot sa-ti spun frate? O ziulica intreaga din zori si pana-n miez de noapte am vaslit printre raspunsuri si era cat pe-aci s-o dau in bara.Este obositor.Trebuie sa te gandesti bine daca merita efortul.Si daca tu consideri ca DA, atunci multa bafta!
Multumesc,un raspuns caliativ indradevar, ti-as da funda dar i-am dat-o deja unui "frumos".
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: