| DogMX a întrebat:

Dupa ce am studiat comportamentul userilor de pe aceasta categorie am hotarat sa ii impart in categori.

Userus snobus veteranus-acest tip de user isi pierde viata pe aceasta categorie inca din 2010-2011, din cate stiu acesti ani au fost perioada de aur a T/A-ului.In aceasta perioada categoria era chiar amuzanta. Uneori userus snobus veteranus mai posteaza cate un comentariu amuzant.Din nefericire aceasta specie este pe cale de disparitie.

Userus plangaciosus-acest tip de user isi pierde viata pe aceasta categorie inca din 2012-2013.Userus plangaciosus se remarca prin faptul ca este extrem de negativist si posteaza intrebari si raspunsuri de genul ``T/A nu mai e ce a mai fost odata``,``Ati distrus T/A-ul``,``Nu vad nimic amuzant in intrebarea asta``,``Ma castrez``, etc.Din fericire aceasta specie aproape a disparut complet.

Userus foreverus alonus-acest tip de user exista inca din 2012-2013 si se remarca prin faptul ca isi cauta mereu o relatie amoroasa pe T/A.Am remarcat faptul ca aceasta categorie de useri este obsedata de anime-uri.Din nefericire aceasta specie nu este pe cale de disparitie si se gaseste chiar si in ziua de azi intr-un numar destul de mare. (De retinut!-nu este bine sa intri in contact cu un astfel de user!)

Userus enervantus copilus-distrusus oligofrenus-aceasta categorie de useri este cea mai enervanta si mai antipatica dintre toate.De obicei useri care fac parte din aceasta categorie,apar dintr-o data, ca EBOLA si paraziteaza cam 2-3 saptamani aceasta categorie.Desi nu sta prea mult pe aceasta categorie, acest tip de user pune o multime de intrebari si raspusuri care nu au absolut nici o legatura cu amuzamentul.Din nefericire aceasta specie este cea mai numeroasa de pe T/A si nu da absolut nici un semn ca ar inceta sa apara.

Intrebare-In ce categorie te situezi?

Răspuns Câştigător
| Pricked a răspuns:

Mi se potriveste ultima-
funda pls

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pricked):

Cersetoriiiiiiii...

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Prima categorie mdfkăăă.
*ia o acadea de la Bunica Dub*

| Digital112 a răspuns:

Aia dintre prima si prima.

| Aiwendil a răspuns:

laughing
Tari categoriile acestea. Nu am mai ras asa bine de niste ani. De cand user-ul HabarNamPeCePlanetaTraiesc nu a mai postat intrebari. Erau putine, dar funny.Mi-a fost dor de umorul acesta. laughing
Eu am cont de 4-5 ani.Mai intru cand si cand pe categoria T/A. Dar nici pe atunci nu erau chiar asa funny. Dar era mai bine decat acum. Eu sunt disparutus-reaparutus. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| LoveSleep a răspuns:

Mă gândesc c'ai avut timp să-l studiezi de Miercuri de când ești în vacanță.

| TiberiuFasole a răspuns:

Ultima. Si te inseli. Pe aici e si un pic din Conversatii, dar nu exista categoria asta fara intrebari fara amuzament. Mai e totusi si trivia. Si apropo, sunt pe cale de disparitie si ei

| ksuper31 a răspuns:

Ai uitat sa mentionezi oamenii care intra pe categorie si intrebarile din aceasta doar pentru a citi comentariile. Acolo ma situez.

| AinştainIsBack a răspuns:

Pai m-am simtit cand am citit-o pe prima, m-am simtit si la a doua(vezi ultima mea intrebare sau nu), m-am simtit si la a treia deoarece am avut o provocare(Zombalauaica sau cum o mai cheama mi-a dat-o) de unde am luat ban permanent si m-am simtit si la a patra deoarece da.