Și eu sunt la fel ca tine. Nu-s membru T/A, eu mai mult umblu pe la Conversații, Știință, Adolescenți, Familie, aici mai stau că mă plictisesc și îmi plac unii nebuni de pe aici.
Omule, sincer faci ce vrei. Daca te simti bine printre noi atunci ramai, daca nu atunci nu...nu e o chestie pe care s-o decidem noi...
Like.
PS:imi placi
Eu cred ca e, daca nu, atunci 99% bye, o sa pun intrebari de dragul meu si atat.
Pentru dragoste exista felicitari, bye.
Ai avut un cont mai vechi?
Nope. Mi l-am facut cu 2 zile in urma.
asta voiam şi eu să-ntreb
Bine atunci
Pleaca un user, vine altul...
*Life poate sa plece linistit acum-daca vrea...*
Mintile geniale gandesc la fel
Nu te mai chinui, au ignore ambele. Puteti vorbi prin mesaje.
Care ambele? Killy si 666? Okay, scuze daca te-am suparat...
Da ele, pe Killy am scos-o, dupa ce ma adaugat pe skype, un pic m-a calcat pe nervi conversatia voastra.
m-am supărat pe tine.
byebyebyebyebyebyebyebyebye
bună
byebyebyebyebyebyebyebyebye
dacă pleci, de cine o să mai râd eu? sau cine o să-mi mai zică "pa" de 10 ori şi totuşi o să continue să vorbească cu mine? sau cine o să mai scrie atât de greşit din punct de vedere gramatical?
nu pleca! avem nevoie de oameni care să ne facă să râdem. tu poţi face asta fără a te strădui prea tare, doar scriindu-ne câte un răspuns (plin de greşeli) ne faci să ne dăm seama ce înseamnă viaţa de fapt+să zâmbim/râdem. îţi mulţumim!
semnătură
Y u so evil?
Bye.
Imi placi
da' pe română nu ştii, domnu'?
sunt fată
" ******* "
Si eu draguto, te-as manca, esti la fel de malefica ca si mine.
eşti gras.
răspunde-mi la asta.
ştiu că vrei.
No, un dank meme nu poate fi scris in romana
mă adori.
sunt obsesia ta.
ce nume ai, domnişoara? şi vrei să ieşim la un suc la plic? sună tentant, nu-i aşa?
apăi ăsta-i rasism
Muhaha
Nu sunt gras,
ti-am zis "bye", gata nu am voie.
grasule ce eşti grasssssss
grasule. grasule. grasule. grasule. grasule. grasule. grasule. grasule.
--- hai. spune ceva. ştiu că vrei ---
Emilia , asculta am o propunere, am facut un club pe acest site se numeste clubul fetelor sataniste care vor sa cucereasca lumea si eu sunt sefa, le-am dat deja la multi porecle sataniste, poate vrei si tu ? desigur ca vreau doar ca sucul sa aiba gust de mere imi plac merele
Web?
Rade ciob de oala sparta )
ce zici acolo, copiuţă?
"Copiuță"? De unde ai mai scos-o pe asta?
Vrei sa pleci din cauza unei întrebări? Man, daca te simti bine cu noi ramai.
Cu unii, doar cu unii, deja au aparut 2 useri la lista de ignore...
I'm shoked...
Vreau sa fiu al 3-lea
Esti grassssssssssss
KillMePlease, a spus s-o scoti de la ignore. Isi cere scuze
Unignored...
mssss
Doamne, dar pe mine m-ai vazut asa de populara pe aici? Raspunsul e cam nu. Si pentru asta nu ma milogesc atata . Unii sunt facuti pur si simplu sa stea in umbra. Asta-i viata. Nu e capat de lume. Mno dar daca tu vrei sa pleci... Pa, pa!
*Si cu intrebarea asta ti-ai pierdut cam tot respectul castigat, sasa nu stiu daca aveai ceva.*
░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▄▀▀▀▀▄░░░ ░░░░░░░░░░▄▀░░▄░▄░█░░ ░▄▄░░░░░▄▀░░░░▄▄▄▄█░░ █░░▀▄░▄▀░░░░░░░░░░█░░ ░▀▄░░▀▄░░░░█░░░░░░█░░ ░░░▀▄░░▀░░░█░░░░░░█░░ ░░░▄▀░░░░░░█░░░░▄▀░░░ ░░░▀▄▀▄▄▀░░█▀░▄▀░░░░░ ░░░░░░░░█▀▀█▀▀░░░░░░░ ░░░░░░░░▀▀░▀▀░░░░░░░░
nu intreba
Nici nu trebuie, tot e o simpla greseala, dar pacatoasa.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: