Bine ca pana la urma ai realizat de la ce ti se trage
Arborele ginecologic al particulei din Nickname-ul tau pe TPU era de vina, nu?
Pacatele isi spun cuvantul
Mustarrile de constiinta... tsa. tsa. tsa
vezi cum te dai tu de gol?
Daca ciorba e de o saptamana in frigider cred si eu, pune mana si invata sa gatesti, intre timp, cauta in arborele genealogic sa vezi de unde vine problema
Cat despre rugaciune, nu e frumos sa ironizezi subiectul asta, unde este bunul simt?
Intr-adevar eileen! am un arbore ginecologic putred si sunt si nesimtit.deci exclus ciorba! mi-era teama ca e de la ciorba... s-arunc o oala de ciorba de 5 l numai pentru ca sunt dilit? da' nu poa' sa fie contagios, nu-i asa?
Mai, voi nu intelegeti ca aici nu puteti face misto de nimeni ca hop, sare si domnul inginerer? este imposibil sa fie o replica mai buna, si sa nu si-o incaseze el.nebanuite ii sunt limitele!
E de la fotografiile fetelor de pe TPU.nu e tratabil insa stai linistit, nu esti singurul!
Genetic nu avem de unde stii....eu mai degraba cred ca tu esti un dracusor si de aceea reactionezi asa dupa ce te rogi
Ce am mai ras, ha ha, ai vrut sa pari si tu inteligent, dar las-o pe altadata cand prinzi o forma mai buna ca acum chiar k e de la ciorba. Esti penibil, mai bine pune mana si fa si tu ceva in viata asta si dupa aia sa mai faci misto de unii si de altii.
La cine te rogi asa mult?
incearca sa mananci seara la 18 mancaruri usor de digerat si statul in fata comp prea mult iti provoaca diferite stari
Nu e genetic... e noua forma de gripa, se numeste gripa cretina... e originara din parlamentul romaniei, tot acolo s-au mai descoperit si alte tulpini ale virusului cum ar fi gripa bovina... cel mai imun e chiar presedintele...sa revin la tine-inainte de kulkare baga o shaorma in tine si 4 beri si cred ca va fi ok...
DaciaRomania întreabă: