| LoveSleep a întrebat:

După cum cred că nu vă pasă, eu și cu apa nu avem o relație prea specială. Nu prea vorbim decât atunci când e absolută nevoie. (la 2, 3 luni) Dar vine în viața unui om, un moment atât de important, încât te face s-o apreciezi la adevărata ei valoare.

De câteva zile, se fac niște reparații iar eu am rămas fără apă. Inițial, nu părea o problemă așa mare, dar cu timpul, am realizat că igiena e foarte importantă. Din cauza ei, s-a întâmplat un lucruru foarte ciudat: Respingeam fetele și atrăgeam muștele! Și parcă nici sarmalele nu mai aveau același gust...
Oricum, într-un final au terminat și au dat drumul la apă și pot să spun că pauza asta, mi-a schimbat viața. Așa că am început să caut chestii gen cum să îți recapeți pofta de sarmale, dar am dat peste asta:

http://yupi.md/......i-publice/

După atâta cerșit, te iau transpirațiile și simți nevoia să faci un duș, iar cu sprijinul celor de la "Lava Mae" nu mai trebuie să-ți faci griji în privința acestuia. Dar ce se întâmplă când se duc țiganii din România în San Francisco la muncă? (Da, muncesc, nu știați?)

Întrebarea e: Ce fură? Țevile, săpunul, dușul sau întreg autobuzul?
(Dacă mă gândesc bine, nici n-ar trebui pedepsiți. Se spune că țiganii au nevoie de mai multe vitamine și minerale să supraviețuiască. Știți voi: C, D, E, Magneziu și în general FIER).

Răspuns Câştigător
| HannibalLecter a răspuns:

Bitch please. Țiganii fură tot orașul.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fier clar

| SergiuBoss11 a răspuns:

Tevile,dusul si autobuzul sunt facute din metale cunoscute de tigani pentru ca au mai furat si inainte din astea, in schimb sapun n-au mai vazut si sunt curiosi, ce sa le faci? tot din curiozitate iti baga mana in buzunar, sa vada ce-ai acolo.
raspunsul final:fura sapunul si merg cu el la amanet

| Croampa a răspuns:

Ceau Sleep, la multi ani

| Argelean a răspuns:

Eu cred că tigani care se duc din România în San Francisco o să fure un autobuz plin cu țevi cu care o șă-și tragă apa pâna la ei acasă, în România.Autobuzul îl dă la fier vechi sa scoată conbustibilul până in România.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Argelean):

Cand ai dat raspunsul asta sigur n-ai avut in minte nici macar o picatura de apa din Oceanul Atlantic.

| Argelean a răspuns (pentru anonim_4396):

Am avut o sticluta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Argelean):

Ideea era ca intre America si Europa e un ocean si autobuzul nu-i vapor, submarin, avion ori alta chestie care sa il poata transversa cumva.