Muhaha mai acu 2 saptamani, convinsesem o maimuta la vreo 40 de ani sa faca videochat toate bune frumoase, zice ca e fisu acasa(ea find divortata) a 2 zi dimineata intru la 8 o gasesc pe mes,zic hai,esti gata? ea pai. stai ca suna telefonul,se duce la scoala la fisu, dupa vine nasa ei, numai poate.Zic bine, ma bag ma culc ma duc prin oras, a 2 zi dimineata intru pe ea " Esti gata draguta sa te invat sa te joci cu pasarica? " la care mi se raspunde " Sunt baiat, ma joc biliard " crima totala, era fiso de 15 ani la calculator, vaii am zis ca mor de ras ma intreba ce sa il invat muhuahha
Cand era sa ma spal pe dinti, tot dimineata, nu eram treaz bine si in loc sa folosesc pasta de dinti am luat spuma de ras ... Tubul de spuma are aceiasi forma cu ala de la pasta de dinti, am observat ce am facut doar cand am inceput sa ma spal pe dinti
Apoi:
-Este dimineata ma mama mai lasa`ma sa dorm oleaca-desii mama se grabeste sa ma scoale sa ma duc sa ii curat merele
-Da hai naibii odata ca te plesnesc de nu te vezi!
Eu care avea numai lucruri pe cap, trebuia sa o ajut pe mama sa isi curete mele-da ce nu are maini?
Am intrat pe TPU sa-mi intreb prietenii daca e normal sa imi ajut mama la curatatul merelor cand acum daca sunt mere sunt inghetate!
Ei mi-au raspuns si au zis ca nu e normal dar trebuie sa ma duc la T/A sa intreb
Ma duc la sora-mea-care e geamana si ii zic:
-Mai fatoo du-te si ajut-o pe mama ca eu nu am chef astazi ca ma duc cu Jonny la bal
Api asta a fost mai inainte sora mea avea 4 ani si vroia sa dea cu var copasii pentru ca m-a vazut pe mine ca faceam asta i-am dat peria si am plecat la bunica care era in alta parte cind m-am intors nu puteam sa-mi dau seama cine era varuit mai bine sora me a sau copaci(era din cap pina in picioare numai var )
Cand (azi) m-am catarat in salcia din gradina din spatele blocului (familia mea o detine) si trece o vecina, eu ca sa fiu p[oliticoasa logic, am salutat-o. Si ea face "Maica Domnului, tu esti?" Si eu fac "yoo-hoo sunt aici sus in salcie!" Saraca femeie era ceva de genul pokerface
) saraca
SAu eram pe trecerea de pietoni si un baietel de vreo 5 ani (imi ajungea pana la fund) cu ma-sa de mana intra direct in "chiflele" mele cu capul eu eram pokerface
Fratele meu mai mic vroia sa se joace in noroi. Eu l-am lasat si m-am dus la o prietena sa ii zic ceva. Cand am ajuns lanaga el avea noroi si in cap!
Faza povestita ieri de o prietena basarabeanca.
Cica in Moldova, la facultate, au un fel de catalog in care profesorii noteaza chestii – de ex., absentele de la cursurile obligatorii se marcheaza cu un fel de „V" in dreptul datei respective si toata lumea numeste semnul ala „pasarica", din cauza formei.
Curs cu cel mai sever prof; o studenta intra in amfiteatru dupa strigarea catalogului si, pe un ton vindicativ si serios: „Dom’ profesor, eu am fost la toaleta, asa ca va rog sa-mi stergeti pasarica!"
Sau i s-a mai intamplat unui coleg dar nu cred ca e asa amuzanta : Colegul asta al meu are un opel vectra veeeechi de tot. Intr-o zi mergea el linistit prin centru cu masina si la un moment dat... se aude o bubuitura. Ghiciti ce... A inceput sa i se dezmembreze masina incepand cu aripa stanga spate pana la teava de esapament. Toti care l-au vazut au ras de el, si ca sa fie treaba treaba a mai oprit si in mijlocul drumului))) ce om )))
Julyly2089 întreabă: