Canada.
Eu ma duc in bucatarie sa imi iau o gustare, iar dupa ma pun iar pe joaca.
C-c-Canada?!
Mereu am vrut sa ma mut in Canada! E asa de fain cu zapada si frigul de acolo!
Ow, pai hai daca vrei
Cum e vremea la voi de obicei, vara?
( la noi e intre 30 si 40°C)
In zona in care stau eu e o vreme caldacalda si humid(nu imi vine cuvantul in romana)
Hmm...
Eu vreau ceva foarte frig...
Ma mai gandesc!
Poate peste ceva timp o sa fim vecini!
Yay vecini! O sa te pun sa te joci cu mine, stii nu? Poate apucam sa mergem in cautare de pastas si sa rapim pe unul dintre ei, eu il vreau pe Jeff.
Eu pe Liu si toti proxy si Painter si Jason si Pup!
Iar acum daca ai terminat cu orice ar fi fost aia, ce faci?
Bine.
Mai stau putin si dupa ai ma duc sa mananc micu dejun...
Apropo tu de unde stii romana?
Pofta buna, cred ca ma duc si eu intr-o expeditie pana in bucatarie sa mananc ceva.
Tu de unde stii romana? De la mama adevarata stiu, a facut si ea un lucru bun ca macar m-a invatat sa vorbesc.
Sorry, nu te supara pe mine ca te-am intrebat.
Te rog, nu ma lovi!
*plange*
Nu m-am suparat, nu te lovesc si nu plange http://giphy.com/gifs/not-my-toy-story-INiX4cFXcrWCs
*bate din palme*, *s-a saturat*.
Ce fac?
Nimic, cu o ora in urma m-am trezit si eu, acum scurtez viata claviaturii mele raspundind la intrebarea ta.
Pai ma bucur ca faci ceva productiv
La mine e 10 dimineata, vai dar ce obraznic sunt. Tocmai am terminat de audiat well temperede clavier, si acum ma pregatesc sa plec in oras
Distractie placuta in oras, nu stiu de ce mergi dar distractie placuta.
De fapt se duce sa doarma ca a stat toata noaptea treaz, dar trebuie sa para si el baiat rau in fata ta.
Am lectii de pian . Tu ce mai faci, nu ai de gand sa te culci? nu e bine sa stai treaza atata *singur am stat pana la 3 *.
Eu nu ma culc inca, ma joc pana adorm cu consola in mana, plus, de la 7-8 ma culc pana pe la vreo 2 cand vine profu.
Ce parere ai despre linguseli?
Venerabilul întreabă: