anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevaraaaat? Vostradamus a prezis ca chere lumea? in 2012? pai si Nostradamus tot la fel.si Lorstradamus.cred ca e o caracteristica de familie asta cu prezisul. acum ...care o fi prezis primul?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cred ca primul a fost Eustradamus. thinking

22 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Eu cred ca au fost frati si ca au tinut consiliu de familie si ca au cazut cu toti de acord.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Aminadab, daca tot intram pe taramul ironiilor, spune-mi si mie care este diferenta dintre crucea constelatiilor si crucrea crestina!

HepHap
| HepHap a răspuns:

Elena Ceausescu, of course!

http://www.tpu.ro/......rcetatori/

HepHap
| HepHap a răspuns:

Ariana10, tu stiai si ca vor fi "doua luni" pe cer pe 27 august, si nici aia nu ai contestat.

HepHap
| HepHap a răspuns:

@ ariana10

Pai cica Nostradamus ar fi calculat si vreo 5000 de ani inainte de Hristos. Cu 2000 dupa, se cam face timpul de o apocalipsa. Ce ne facem, Ariana? Ajuta-ne cu explicatii, linisteste-ne, suna la NASA, fa ceva!

HepHap
| HepHap a răspuns:

Ei, Ariana scumpo, ca sa fiu precis ca si marmota din reclama, domnul N. vorbeste de 4757 înainte de Christos şi cu cei 2009 după, se fac pana acum 6766. Adica inca 234 de ani până la boom-boom. Asa ca nu e niciun stres, puiut. Si fiindca esti o copiluta draguta, asteapta macar pana iti iei si tu buletinul si vino apoi sa faci pe "maricica" pe TPU. Ca deocamdata ne vinzi doar discutii prostute despre NASA si planeta Marte, si, in termeni mai seriosi, pe care tu ii vei invata doar peste cativa ani, asta se numeste "dezinformare".

Ia uite ce politicos am fost cu tine. Ar trebui sa ma vada Raluca acum. Ar fi mandra de mine.

HepHap
| HepHap a răspuns:

Ti-am gasit o scuza, Ariana, ar trebui sa apreciezi asta. Ai vreo 10-12 ani, cam asta reiese din ce ne scrii pe TPU.
Daca ai peste 14, atunci nu iti mai ramane nicio scuza.

| I'm just me a răspuns:

Din cate am auziteu cica Nostradamus a prezis primul

| ALY_2447 a răspuns:

Buna am citit si eu ceva despre nostradamus kikko si altii dar sincera sa fiu nu prea cred ca si in 1999 pe 11 august cand a fost eclipsa de soare se spunea ca ar fi sfarsitul dar in realitate era propaganda pentru a vinde niste carti despre marele eveniment ma rog sunt toti la fel dar nu e nimic adevarat DUMNEZEU isi respecta propriile sale planuri nu ale lui L-N-V-ostradamus sau kikko eu personal cred in DUMNEZEU si altii nu mai conteaza e propaganda

| Cryssy a răspuns:

rolling on the floor nu te mai lua dupa toate prostiile...nimeni nu stie exact cand o sa fi sfarsitul lumii.

| ariana10 a răspuns:

Eu am citit in prezicerile lui Nostradamus ca sfarsitul lumii va avea loc in anul 7000 si nu contest ce am citit

| ariana10 a răspuns:

Acum doua luni asa a aparut pe site-ul oficial NASA doar stiu si eu engleza poate au schimbat apoi dar pe la incepuptl lunii iulie asa scria nu era aceeasi pagina si daca vfrei iti pot imprumuta cartea cu Nostradamuswinking

| ariana10 a răspuns:

Nu sunt proasta sa ma sperii de glumele tale ciudatule vezi ca peste 2 ani si jumatate vine apocalipsa ai grija spovedeste-te vezi ca se apropie 2012 ce te faci tu...

| ariana10 a răspuns:

De unde sti ca nu am buletin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Calendarul Maya.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, au dreptate, toti au dreptate si primul semn a aparut pe site! Dumnezeu si-a luat "la revedere" si ne-a lasat cu ochii in... ceea ce va disparea, asa cum au prezis astia de i-ai enumerat tu!
Viata lunga va doresc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zbengule, era o gluma, nu o ironie. iar eu sunt crestin ortodox, nepracticant si pot sa-ti spun despre crucea crestina atat cat stiu.nu sunt cetitor in stele cu toate ca sunt frumoase si-mi place sa le privesc. dar daca mi-ai spune cum e cu aceasta cruce a constelatiilor ti-as multumi foarte.fiindca nu stiu.in privat ca sa nu ocupam spatiul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eaxct ariana10 in 7000 in cartea NOSTRADAMUS am citi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a prezis nimeni nimic pentru 2012, e vorba de un calendar mayas care pur si simplu se termina in 2012. asta nu inseamna ca se termina ceva, mai ales fizic, vorbind.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai da ce dea ...stradamusi cunosti...

| marie a răspuns:

Ia sa vedem... L, N, V... Lostradamusbig grin

| khrysu a răspuns:

NOSTRADAMUS.si nu in2012 va chierii ci in 2436. mi se par foarte interesante prezicerile lui.

Întrebări similare