anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca daca inconjor un deal in genunchi, pun niste bani in fantana si pup niste moaste se intampla minuni? *asta mergea la religie*
Pot sa beau lemn?

Răspuns Câştigător
| justanotheruser99 a răspuns:

Tre' sa ai grija in ce fântână pui banii. Vorbește cu Zână Măseluță. Poate te ajuta ea.
Sa bei lemn? Sigur ca se poate! Îți recomand tot meniul zilei: aperitive din scoarta de brad, supa de lemn de fag, antreu de stejar cu garnitura de castan, iar la desert budinca din rădăcina de cireș. O minunatie.

| Mieeez666 a răspuns (pentru justanotheruser99):

Mi-ai facut pofta, da' n-am bani d-alea.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Mieeez666):

laughing e ca si cum lemnul ar fi pe cale de dispariție.
Daca nu ai bani cauta un copăcel si rupe-i o creangă. O feliezi si o dai la tigaie. Asezonezi cu sare, piper si Voila!winking îmi mulțumești mai târziu laughing

Nu, nu, eu protejez natura. laughing

High five! Me too laughing

Deci nu-ti place cand lumea taie copaci, huh?

Nope..Eu chiar plantez copăcei happy Insa ști ce ma amuza, dar si irita la culme? Cei care pretind ca le pasa de mediu, de păduri si fac pancarde din hârtie cu "NU tăiați copacii." (da din ce naiba e hârtia aia? Din orez?) I mean for f*ck's sake, You don't even care about it, but still pretendent to Be an ecologist. That's embarrassing!

Intr-adevar, da' gandeste-te la aia care chiar au nevoie de lemne....nu....nu aia care fac gratar. Aia care au centrala pe lemne de exemplu. Stiu cum e sa ai asa ceva, mereu cand ai nevoie de apa calda/caldura, trebuie' sa pui lemne acolo. Eu am stat in acel loc doar vara, dar am inteles ca iarna nu-i prea fain.
Sau la scoala. Pe ce scrii?

Eu ma refeream la inteligentii care pur si simplu irosesc lemnul. Cum ar fi in perioada Craciunului se tau hectare întregi de brazi, dintre care jumătate se arunca pentru ca nimeni nu ii cumpăra, cat despre cei care au fost cumpărați ajung sa sfârșească in tomberon. Macar daca i-ai pune pentru foc. Ideea e ca mai nou se taie cam tot ce e verde pentru a se putea construi parcări, uzine, etc
Eu sunt de acord cu consumul resurselor (in cazul acesta lemnul), dar totuși, intr-un mod rațional. Nu ca ma trezesc intr-o dimineața si "Vai! Am chef sa tai un copac, unde e drujba?" Asta e deja cretinitate. sad

10 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Nu e adevarat! Trebuie sa inconjuri dealul mergand in maini, trebuie sa arunci banii in fantana la ora 00:00 si sa strigi in gura mare de 3 ori : "Iti ofer tie acesti bani, acum tu ofera-mi mie o minune" si apoi trebuie sa pupi fantana de 3 ori.
Lemnul poti sa il mananci, poti sa il bei, poti sa il inhalezi, poti sa faci orice cu acel lemn. Poti sa ii ceri lemnului sa iti indeplineasca o dorinta, daca nu merge faza cu fantana. laughing Bafta la incantatie laughing

| LiveDead a răspuns:

Decat daca ti se aliniaza neuronii ca planetele.