Nu știu dacă am sau nu nevoie de ochelari, dar ceva e mult mai clar. Einstein și Marilyn Monroe seamănă leit.
Super. Tocmai am aflat ca nu sunt surd si ca nu e bine sa te uiti pe un link in care apare cuvantul ''prank' in denumire, daca ai castile pe urechi si volumul la maxim ori pe aproape. Adica le stiam pe amandoua, doar mi-am amintit.
chiar imi era frica, ca nu vei deschide link-ul fiindca e prea evident
nevermind!
Adica tu vrei sa zici ca atunci cand l-ai deschis prima data stiai sigur cum o sa se termine? Nu prea cred
eu am gasit link-ul pe site-ul asta, deci da, cam asta vreau sa zic
http://www.prank-ideas-central.com/color-deficiency-test.html
L-ai gasit pe site-ul ala si l-ai deschis ca sa vezi despre ce farsa e vorba. Asta era ideea.
da, dar nu am cazut in plasa
Serios? Eu deja incercam sa imi imaginez cum mi-ar sta cu diferite modele de ochelari. Plus morala cel putin de doua ori ca pana acum pe care mi-ar tine-o mama de cate ori m-ar vedea in fata calculatorului (bine, ea oricum nu stie de cate ori se inchide fortat laptopul meu dupa o anumita ora cand se aud zgomote suspecte mult prea aproape de camera mea).
Vezi că la ochelari se reflectă ce vezi tu pe ecranul laptopului. Documentarele la istorie, bine-nţeles.
Stiu ca era un raspuns ironic, dar chiar ma uit la foarte multe documentare pe net, printre care si unele legate de istorie.
Bravo, băieţel, atunci îmi retrag ironia.
Mai bine o lasa-i (robotul TPU vrea cu cratima si nu reusesc sa il conving ca nu e bine asa) pe aia cu 'documentare istorice' decat sa o pui pe asta cu 'baietel'.
Dar îmi place de băieţel, nu de documentare.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: