Imi aduc aminte de parca ar fi fost acum 2 luni, ia stai...chiar atunci a fost... eh, in fine. Am inceput sa raspund la oracole, cu Depress si Dante ma imprietenisem pe la alte categorii, lui Potato nu mai stiu la ce intrebare i-am raspuns, parca vroia sa vada cum sunt anime-urile (parca) si uite de aici am inceput 1 prieten 2, 3, 4 dupa am intrat in vorba cu GreyN -Rainy de acum am descoperit ca aveam lucruri in comun cu multi utilizatori si tot asa am ajuns unde sunt acum.
Nu, m-am imprietenit treptat cu fiecare.
^_^ (aproape cu fiecare)
Dragut
Mie imi place mai mult Dante de-acum
Adevarat,Putin pune gifuri mult mai frumoase dar Dante de atunci era mai fain cu pianul si toate citatele acelea din Shakespeare.
Mie imi placea mai mult de Kaori-chan...
https://lh3.googleusercontent.com/......azono_.gif
Da,Dante a fost candva aceasta fata pe TPU dar doar putin timp.
Era mai fain pe atunci... T_T
Acum ma consolez cu gifurile alea, atata timp cat nu mai pune din astea yaoi...
Pai...parca am pus o intrebare la (conversatii, sper sa nu ma insel) si a "venit" Daisuki:
-Ba hai la T/A
-Pai de ce?
-Ca ai replici tari
Ceva de genu'
"Am venit" la T/A printr-o intrebare pusa de Daisuki, in care le cerea la restul' sa imi ureze bun venit, iar toti erau gen" huaaa" "nu-mi pasa" doar vreo 2-3 au zis salut/ bun venit.
A si inca ceva, Imperatrix nu m-a vrut la T/A sau asta am dedus eu cel putin "daca si Mad vine la T/A, mai lipseste Inferno sa vina si el"
Întrebările au fost:
- Cum te cheamă? Ce varsta ai? Si ce ai mâncat aseară?
Mereu întreb când vad useri noi.
Pe tine te-am gasit la religie. Am văzut ca ai nume si avatar mistoc si mi-am zis "asta ce cauta pe aici"?
Si ai zis ''ia hai sa-l iau la trivia!'')
Nu judeca o persoana dupa username si poza de profil, nu?)
Si da ai dreptate, mi-am adus aminte si eu acum
Da pai de ce nu? Eu sunt vânătoarea de useri. ce vremuri ba...
Nuuuu, vremuri erau când eram majordomul lui "ILoveSweet".
Ce? Cand a fost asta?)
Pe mine nu m-ai intrebat... mincinoasa.
Am uitat. Atunci, cum te cheamă, ce varsta ai si ce ai mâncat aseară? Hai, spune repede.
Bla, bla, sunca.
Da.
Hai mă. Spune sau sau sau...ma supăr.
Nu, serios acum, sunt curioasa.
N-o sa-ti spuna
Nu.
Asa vorbesti tu?:))
http://media.giphy.com/media/LQp1Zok9Greh2/giphy.gif
Nu ti-a placut ala?:( mai am:
http://media.giphy.com/media/HSgkuMRab3fK8/giphy.gif
Prima zi la trivia a fost misto. Am venit si am observat ca eram cel mai inteligent de pe aici. M-am imprietenit repede, mai ales cu tine, hai pupa-ma si spune ce culoare au chilotii tai!
De la Daisuki am inceput tot cu T/A, la inceput o chema AnimeDaisuki si nu era asa prietenoasa, dupa o vreme a inceput sa puna intrebari la T/A si neavand de lucru, am inceput sa raspuns si sa ma imprietenesc cu restul userilor de aici!
Pe tine stii unde te-am văzut prima data? Intrasem la sectiunea unde userii pun întrebări adminilor sau ce era aia si acolo te-am văzut pe tine. Ii intrebai de ce nu iti dau titlul de campion al zilei.
Daaa. imi aduc aminte, am fost distrus ca nu am primit badge-ul prima zi dupa ce raspuns la vreo 80 de intrebari!
Dracu mai stie ce am facut prima data la Trivia..aia tocmai prin 2012. Imi vreau contul inapoi.
Prima zi? Am pus o întrebare stupida si toti s-au luat de mine. N-am mai intrat de atunci. Bine, am intrat dar mai târziu. Ma chema "LoveAnime" nume stupid ce-i drept.
Eu stiu ca am intrat cand era cu turnirul dintre Crompulet si Freaak.ce vremuri...
Atunci? Puteam sa jur ca esti mai veche pe aici.
Îmi amintesc...Crompica cu Katana.
Tu si Freaak cele mai fabuloase. (^ω^)
Croampa cu katana!
Daaa, si cand aveam aceeasi poza la profil)
Daca stiam, veneam mai demult, dar de fiecare cand auzeam de Trivia ma gandeam: ''oare e bine sa intru acolo?''
Mereu va incurcam.
Da stiu, vorbeau unii cu mine, crezand ca sunt Freaak
Prima mea intrebare de pe TPU am pus-o pe la Conversatii (cred) si un admin sau altcineva mi-a mutat-o la T/A (habar n-am de ce, pentru ca era foarte serioasa).
N-am prea avut prea mari conflicte pe aici, doar o data m-au injurat o gramada si doua fete vroiau chiar sa ma bata pentru ca in ultima zi de vacanta am pus o intrebare in care aparea cuvantul 'scoala'.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: