Pe tine stii unde te-am văzut prima data? Intrasem la sectiunea unde userii pun întrebări adminilor sau ce era aia si acolo te-am văzut pe tine. Ii intrebai de ce nu iti dau titlul de campion al zilei.
Daaa. imi aduc aminte, am fost distrus ca nu am primit badge-ul prima zi dupa ce raspuns la vreo 80 de intrebari!
Prima mea intrebare de pe TPU am pus-o pe la Conversatii (cred) si un admin sau altcineva mi-a mutat-o la T/A (habar n-am de ce, pentru ca era foarte serioasa).
N-am prea avut prea mari conflicte pe aici, doar o data m-au injurat o gramada si doua fete vroiau chiar sa ma bata pentru ca in ultima zi de vacanta am pus o intrebare in care aparea cuvantul 'scoala'.
Prima zi la trivia a fost misto. Am venit si am observat ca eram cel mai inteligent de pe aici. M-am imprietenit repede, mai ales cu tine, hai pupa-ma si spune ce culoare au chilotii tai!
Imi aduc aminte de parca ar fi fost acum 2 luni, ia stai...chiar atunci a fost... eh, in fine. Am inceput sa raspund la oracole, cu Depress si Dante ma imprietenisem pe la alte categorii, lui Potato nu mai stiu la ce intrebare i-am raspuns, parca vroia sa vada cum sunt anime-urile (parca) si uite de aici am inceput 1 prieten 2, 3, 4 dupa am intrat in vorba cu GreyN -Rainy de acum am descoperit ca aveam lucruri in comun cu multi utilizatori si tot asa am ajuns unde sunt acum.
Nu, m-am imprietenit treptat cu fiecare.
^_^ (aproape cu fiecare)
Adevarat,Putin pune gifuri mult mai frumoase dar Dante de atunci era mai fain cu pianul si toate citatele acelea din Shakespeare.
Mie imi placea mai mult de Kaori-chan...
https://lh3.googleusercontent.com/......azono_.gif
Da,Dante a fost candva aceasta fata pe TPU dar doar putin timp.
Era mai fain pe atunci... T_T
Acum ma consolez cu gifurile alea, atata timp cat nu mai pune din astea yaoi...
Dracu mai stie ce am facut prima data la Trivia..aia tocmai prin 2012. Imi vreau contul inapoi.
Am uitat. Atunci, cum te cheamă, ce varsta ai si ce ai mâncat aseară? Hai, spune repede.
Hai mă. Spune sau sau sau...ma supăr.
Nu, serios acum, sunt curioasa.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: