*dramatic*
-NUU,STAI,VIN CU TINE!
*,, normal" *
-Tulai Doamni, şe faşi bre acoloşa?!
*eu*
-*vin cu floricele şi o doză de Cola* HAI, PÂNĂ NU BAGĂ ĂŞTIA PUBLICITATEE.
"Ah,şi când vrei să te merleşti eşti aşa romantic! (ă, ştii tu... miezul noptii, clar de lună...în fine, înţelegi!) Dar dacă asta e opţiunea ta, eu nu pot decât să te susţin!"
Pai, o fac sa nu se arunce.
Ii zic "N-ai tupeu sa te arunci!".
Gata. Problema rezolvata.
*modul sentimental*
"Dacă te arunci mă omori şi pe mine, criminalule!"
*modul eu din mintea mea... mda, am zis-o cu sens*
"Baftă pe lumea cealaltă!" pentru că sincer nu aş putea ţine atât la o persoană care m-a refuzat.
*eu modul adevărat*
"Aaaaa, vrea să se sinucidă, să-l dea cineva jos de acolo până nu se aruncă!" şi/sau m-aş duce şi aş încerca să-l salvez, dar probabil aş ajunge să-l omor chiar eu.
Motherfwckin miracles.:o)
Pai, hm, asta a fost demult.In caz ca vorbim de acelasi Hasdeu, eu am intrat cu 9, 70 si ceva.Dar mnah, ce specializare te intereseaza?
Dap,la real sunt.:3
Ai vizitat liceul pana acum?
(...sa nu-mi spui ca ti-ai pierdut copilaria facand a 5-a si a 6-a aici)-_-
Nu l-am vizitat...sunt la Scoala 12, iar parintii vor sa ma transfere...dar asta nu se va intampla niciodata Poate ca tu, eu si Furcu ne vom intalni candva
Poate chiar am trecut pe langa tine azi-dimineata...
Nici sa nu te grabesti sa-l vizitezi.Mai bine pastrezi tot entuziasmul pentru prima zi ca sa vada poporul ca esti boboc, heheh.
Nu-mi spune... locuiești în Micro 14?
Nici nu aveam de gând să dau la Hașdeu, voiam la Artă...dar nu am ce face.
Nope.Am glumit.
Si eu ma gandeam sa dau la liceul de Arte...dar m-am trezit cam tarziu presupun.Nu ai ce face...in ce sens? Nu ti se pare "de viitor" sau nu-ti da nimeni de ales?
Scuze ca raspund abia acum, dar nu aparuse nenorocita aia de notificare si credeam ca nu ai mai comentat
Pai mie mi se pare foarte "de viitor" , pentru ca visam sa devin actrita sau cantareata (e imposibil, stiu)
Nu prea am de ales. Pe de o parte e maica-mea, care viseaza sa ajung nu stiu ce profesor universitar (asta chiar nu se va intampla )
Apoi mai sunt profesorii, care ma enerveaza foarte tare. Lor li se pare ca viata mea e a lor si trebuie sa ia ei deciziile importante
Aia de matematica deja ma vede la real
Singurii care ma sustin in toata chestia asta sunt profu' de muzica si cel de istorie
Daca voi termina Hasdeul (desi nu cred ca rezist eu acolo), ma gandeam sa fac Facultatea de Litere din Brasov
Acum visez sa ajung scriitoare , dar cred ca voi ajunge doar o profesoara de romana, care isi va irosi viata tipand la elevi -.-
Mda,si eu am probleme cu notificarile.
Ca sa devii cantareata n-ai neaparat nevoie de un profil vocational, dar daca te atrage actoria, eh, e altceva.Plus ca te-ar ajuta in domeniu si faptul ca ai voce. Dupa un UNATC ceva...
Daca mergi la filologie, pe profil uman, n-ai cum sa nu rezisti.Umanistii au mereu cele mai mari medii si cele mai putine probleme existentiale.E asa nedrept.:C
...si mergand la Litere, ai impusca si doi iepuri dintr-o lovitura (dupa cum vad).E asa frumos sa ai optiuni multiple.Eu mai am cativa ani pana termin liceul, si chiar nu mai stiu ce vreau.
alinusaa întreabă: