| mhn24 a întrebat:

E o intrebare de curiozitate. Multi pun intrebari fara nicio legatura cu rubrica la Dragoste si Sex, spunand "Scz, dar categoria asta e cea mai vizitata". Si oare chiar asa suntem noi, romanii? Pervesi obsedati de sex? Nu putem schimba asta?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu romanii, oamenii.

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dar nu prea are legatura.Nu stiu cat de obsedatii suntem noi romanii sau perversi si faptul ca rubrica dragoste si sex e cea mai vizitata nu face o trimitere directa ca romanii ar fi obsedati sau perversi.Multe intrebari puse acolo sunt stupide si puse doar asa de dragi de a intreba o prostie.Mai e si faptul ca foarte multa lume ce intra aici pe TPU are varsta adolescentei unde curiozitatea e mare. daca te uiti mai atent rubrica Adolescenti e cea mai vizitata si noi ramanii nu suntem toti adolescenti.Cat despre cum suntem noi romanii legat de ce spuneai tu, suntem ca mai toate natiile de pe pamantul asta.Bafta!

| tyana a răspuns:

Nu cred ca e vorba de sex cat mai degraba de probleme in dragoste.Cum marea majoritate a vizitatorilor de aici sunt adolescenti e normal ca rubrica "dragoste si sex"sa fie cea mai vizitata.Nu cred ca romanii sunt mai perversi si mai obsedati de sex decat altii. Poate doar mai pasionali, romantici si uneori extrem de melacolici.