anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E seara si nu stiu ce sa fac propuneti-mi ceva va rog, de ce dragutul de Kati nu vrea sa-si arate glasuletul de diva? Da, il ignor pe Croampa pentru ca ma enerveaza absolut tot ce vad de la el.

42 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

2 copii care se bat pe Daisuki.
Văd că nu duci lipsă de pretendenți, Loreno laughing

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Nu m-am batut niciodata pentru o fata "usuratica " de 15 ani.

Nici nu vreau pretendenti. Croampa îmi e doar amic. Dante e un user oarecare (-_-メ)

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Aud asta de la o vipera perfida care mi-a spus ca is drag. Du-te si varate in gura croampei tot acadeaua lui esti.

Nu pot sa cred cat de nesimtit esti. Am încercat sa fiu draguta cu tine sa nu spun adevărul dar vad ca am gresit. Stii ce esti tu de fapt? Esti un egoist si un nesimtit pentru purul fapt ca ma faci "usuratica". Nu am fost si nici nu voi fi vreodată. Te dai mare inteligent si cand e sa scrii faci o grămadă de greseli si m-am ferit sa spun asta. Mi-ai zis ca fac pe proasta. Am luat asta in gluma. Niciun user nu m-a enervat vreodată am încercat sa o fac pe Daisuki prietenoasa dar stii ar trebui sa mă comport altfel cu tine. Sa stii ca e o diferenta majora dintre mine si Daisuki. Si iti spun pentru ultima data daca ma mai jignesti in halul asta ori te raportez ori îmi sterg contul si scapati toti de mine si sper ca vei fi fericit dupa. Auzi " usuratica" îmi faci sila. Regret ca te-am băgat in seama. Tu nu meriti nici măcar sa se uite cineva la tine. Ca jegosi ca tine sunt destul de multi. Si ma feresc de ei. Asa ca prefa-te ca nu ma cunosti. Dar stai nici măcar nu m-ai cunoscut vreodată.

Îmi erai drag, ca si amic. Sa nu crezi ca mi-ar fi plăcut vreodată de tine.
Crezi ce vrei. Nu-mi bat capul cu oameni ca tine. In ochii mei erai doar un amic, acum esti un nimic.

Nici nu stiu ce sa raspund, ei, dar imi cer scuze, si nu, nu ma dau mare inteligent si nu, nu mi-a placut niciodata de tine, tu si Daisuki, auzi, hai ca am inteles ca sunt nesimtit, si egoist poate, insa NU MA LAS injosit de niste tigani agonisiti de romani ca voi, da stiu ca scriu cu greseli una alta dar cui ii pasa de mine nimanui, hai gata.

Bine bine ca noi suntem tigani. Se vede cat te duce capul. Lasa fie ca tine. Desteptul cedeaza primul asa ca stai sa vorbesti singur.

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu știu ce să fac.
Să râd sau să plâng =]]]
Ușuratică de 15 ani laughing)
Ce i-ai făcut?
Eu ți-am zis de la început că moldovenii sunt ciudați laughing

Acum să fim serioși.
Nu ești decât un copil disperat după atenție. Omule, fiecare are dreptul să aleagă. Dacă nu-ți convine ceva pleacă frate. Cât de josnic poți să fii să jignești pe cineva, mai ales pe tipa care care probabil ți-a dat cea mai mare importanță de pe-aici? Tu faci de rușine specia umană bă, lăbărel.
Ești de tot râsul.

Usuratica la noi inseamna cu totul altceva.

Cat de adevarat, sunt un cac*at da nu om, gata, imi sterg contul si nu mai intru aici in vecii vecilor amin.

Du-te tare.

| FemeiaPisică a răspuns (pentru anonim_4396):

Mă, fată, dar tu câtă minte ai? Am văzut acum replay-urile și trebuie să te fac să înțelegi odată. Te consideră ușuratică poate pentru că te combini cu toți de aici, chiar și cu fetele care se dădeau drept băieți, știu că în trecut te dădeai drept băiat ceea ce este penibil.
Dramatizezi mereu că pleci și tu aștepți ca ceilalți să tragă de tine să îți continui activitatea pe acest site. Dar, să ajungi să îl faci să sufere pe băiatul ăsta, încât a ajuns să posteze întrebări despre tine și starea ta, iar acum să vă jigniți...
Te gândești că băiatul ăsta poate să cadă în depresie? Ieșiți și voi pe afară, doar la calculator să vă combinați pe un site dedicat întrebărilor știți.

| anonim_4396 explică (pentru FemeiaPisică):

Of, ma simt groaznic nu mai stiu cine e drept. Am vazut si apreciez, dar oricum este si vina mea.

Ți-am explicat de prima dată să nu pui la suflet pe nimeni de aici dacă îți aduci aminte. Uite, liniștește-te, nu trebuie să dramatizezi și tu pentru ceva virtual.
Prieteni îți faci în realitate, nu în lumea virtuală.

"Te consideră ușuratică poate pentru că te combini cu toți de aici, chiar și cu fetele care se dădeau drept băieți, știu că în trecut te dădeai drept băiat ceea ce este penibil. " - Dar nici n-a folosit cuvinte cu caracter obscen cand vorbea cu aia cu care se tot "combina", niciodata n-a facut asta cu nimeni.
Si cum s-a combinat cu ei daca doar vorbea?
Exagerezi.
Si de faza ca s-a dat baiat, ce e rau in asta?
Poate a vrut sa vada cum este.

Gândești că poate băiatul își ia viața din acest motiv? Știu atâtea cazuri.

Sunt prea mandru si urasc prea multa lume sa-mi iau viata.

De ce ar face asta?
Si n-am spus nimic, si Daisuki la fel, ca sa recurga la asta.
Eu doar iti spuneam tie ca ai exagerat la faza ca se "combina" pe aici.

| LePotato a răspuns (pentru FemeiaPisică):

"Mă, fată, dar tu câtă minte ai? Am văzut acum replay-urile și trebuie să te fac să înțelegi odată. Te consideră ușuratică poate pentru că te combini cu toți de aici, chiar și cu fetele care se dădeau drept băieți, știu că în trecut te dădeai drept băiat ceea ce este penibil." -Am ras, pe bune! rolling on the floor

"Dramatizezi mereu că pleci și tu aștepți ca ceilalți să tragă de tine să îți continui activitatea pe acest site. Dar, să ajungi să îl faci să sufere pe băiatul ăsta, încât a ajuns să posteze întrebări despre tine și starea ta, iar acum să vă jigniți..." -N-a dramatizat nimeni mai mult ca Dante crede-ma.

"Te gândești că băiatul ăsta poate să cadă în depresie? Ieșiți și voi pe afară, doar la calculator să vă combinați pe un site dedicat întrebărilor știți." O nu, cade in depresie..si nu-si sparge capul cand cade? stii ceva? nu e vina lui Daisuki ca asta se "indragosteste" de niste texte, ok?
Si la cat de "frumos" a vorbit de ea, poate sa se si impuste, ca e un nesimtit care sufera de el.

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

A exagerat la tot, nu numai la faza cu "combinatul"

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Eu nu stiu cum ma crezi tu pe mine insa, sa stii ca pentru mine nu sunteti mai mult decat un loc gol, si faza ca i-ai luat apararea, desigur ca ai s-o aperi doar e bombonica ta, pe care o sugi cu tandrete. Si desigur ca astia noi nu-s iubiti pe aici, mai degraba mie imi vine sa rad cat de fumos o aperi si cat de urat gandesti despre ea, fara griji ca si tu esti usuratic nu numai ea, ai 19 ani ar fi trebuit demult sa te duci la Maidan cu asa poza de profil, sa vezi ce se intampla acolo.

Stiu.
Am vrut sa zic si de faza cu "dramatizatul" si de celelalte, dar am zis ca mai bine lasa.

Las' ca a zis Dante destulehappy

Si tu exagerezi straight face.

Fiecare vede diferit, si gata, doar trebuie sa astept sa-mi raspunda adminii apoi liber pot sa va trimit pe tot nahui. Multumesc. Semnat cu dragoste

Data viitoare sa scrii in romana, ok?big grin

"Eu nu stiu cum ma crezi tu pe mine insa, sa stii ca pentru mine nu sunteti mai mult decat un loc gol, si faza ca i-ai luat apararea, desigur ca ai s-o aperi doar e bombonica ta, pe care o sugi cu tandrete." -Ai mai spus chestia asta odata, altui user...deci cum e pana la urma?

"Si desigur ca astia noi nu-s iubiti pe aici, mai degraba mie imi vine sa rad cat de fumos o aperi si cat de urat gandesti despre ea," -Nu prea are logica ce zici acolo, ba o apar, ba gandesc urat despre ea(ceea ce nu e adevarat).

"fara griji ca si tu esti usuratic nu numai ea, ai 19 ani ar fi trebuit demult sa te duci la Maidan cu asa poza de profil, sa vezi ce se intampla acolo." -Ce inseamna "usuratic"? ca vad ca tu ii dai alt sensthinking si cum adica sa ma duc pe "Maidan" cu asa poza de profil? stai calm prietene, ca poza si username-ul sunt puse 4fun, cum am mai zis...nu cred in personaje.

* Imi place ca incepi in sfarsit sa-ti arati adevarata "fata", cea de ingamfat, plin de sine si trist.

Nu am fata nu pot sa mi-o apar doar argumentez niste prostii, baiete, toti oamenii gandesc urat unii despre altii asa ca nu-mi lamuri tu mie.

M-ai "spart" cu acest raspuns "baiete" laughing

Si de ce ai intrat pe Minerva?, a stai, Minerva e o alta personalitate a tarolling on the floor
Cand ai fost ultima data la psiholog?

"toti oamenii gandesc urat unii despre altii asa ca nu-mi lamuri tu mie." -Fail.

Nu am nevoie de niciun psiholog sunt aceea ce sunt. si am pus punct discutiei ca nu are rost sa vorbesc cu un "czert jebani"

Ma injuri in rusa(?), vai cat de maturlaughing

| Doub a răspuns:

Omg.
Câtă dramă.

| RainmakerX a răspuns:

Am zis ca se aude doar un bazait...
Ma omori cu "glasuletul de diva"...

Kati? Say whaaat? :]
Iti dau un indiciu daca vrei pentru intrebarea aia. Dragutul de nenea microfonul nu prea vrea sa coopereze.

| KillMePlease a răspuns:

ieşi şi tu pe-afară

| anonim_4396 explică (pentru KillMePlease):

Am fost nu-i nimic interesant, doar, copaci.

| KillMePlease a răspuns (pentru anonim_4396):

minunat
foarte frumos
şi te-ai gândit să te duci acasă să stai la calculator, nu? =]]

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Citește, uita-te la un film, gateste, fa-ti temele de vacanță, cânta la pian!

Ce ai cu Crompuleț?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citeste ^_^.
Sau uita-te la un film thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine nu ma enervează e un amic minunat, nu stiu ce te enervează la el. Da ii iau apărarea. Nu va puteti intelege?

Pai clar ca n-o sa te enerveze nimic la el daca tu esti "acadeaua " lui, phah, mai inveselit. Apararea? cei aia aparare. INtelege? nu m-am inteles niciodata cu nimeni pana la capat, nici macar cu mine.

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Propun sa citesti ceva:-).