Eu nu stiu cum ma crezi tu pe mine insa, sa stii ca pentru mine nu sunteti mai mult decat un loc gol, si faza ca i-ai luat apararea, desigur ca ai s-o aperi doar e bombonica ta, pe care o sugi cu tandrete. Si desigur ca astia noi nu-s iubiti pe aici, mai degraba mie imi vine sa rad cat de fumos o aperi si cat de urat gandesti despre ea, fara griji ca si tu esti usuratic nu numai ea, ai 19 ani ar fi trebuit demult sa te duci la Maidan cu asa poza de profil, sa vezi ce se intampla acolo.
Stiu.
Am vrut sa zic si de faza cu "dramatizatul" si de celelalte, dar am zis ca mai bine lasa.
Fiecare vede diferit, si gata, doar trebuie sa astept sa-mi raspunda adminii apoi liber pot sa va trimit pe tot nahui. Multumesc. Semnat cu dragoste
Data viitoare sa scrii in romana, ok?
"Eu nu stiu cum ma crezi tu pe mine insa, sa stii ca pentru mine nu sunteti mai mult decat un loc gol, si faza ca i-ai luat apararea, desigur ca ai s-o aperi doar e bombonica ta, pe care o sugi cu tandrete." -Ai mai spus chestia asta odata, altui user...deci cum e pana la urma?
"Si desigur ca astia noi nu-s iubiti pe aici, mai degraba mie imi vine sa rad cat de fumos o aperi si cat de urat gandesti despre ea," -Nu prea are logica ce zici acolo, ba o apar, ba gandesc urat despre ea(ceea ce nu e adevarat).
"fara griji ca si tu esti usuratic nu numai ea, ai 19 ani ar fi trebuit demult sa te duci la Maidan cu asa poza de profil, sa vezi ce se intampla acolo." -Ce inseamna "usuratic"? ca vad ca tu ii dai alt sens si cum adica sa ma duc pe "Maidan" cu asa poza de profil? stai calm prietene, ca poza si username-ul sunt puse 4fun, cum am mai zis...nu cred in personaje.
* Imi place ca incepi in sfarsit sa-ti arati adevarata "fata", cea de ingamfat, plin de sine si trist.
Nu am fata nu pot sa mi-o apar doar argumentez niste prostii, baiete, toti oamenii gandesc urat unii despre altii asa ca nu-mi lamuri tu mie.
M-ai "spart" cu acest raspuns "baiete"
Si de ce ai intrat pe Minerva?, a stai, Minerva e o alta personalitate a ta
Cand ai fost ultima data la psiholog?
"toti oamenii gandesc urat unii despre altii asa ca nu-mi lamuri tu mie." -Fail.
Nu am nevoie de niciun psiholog sunt aceea ce sunt. si am pus punct discutiei ca nu are rost sa vorbesc cu un "czert jebani"
Sweet lollipop întreabă:
shanela întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: