Tare fazaNumai la prostii te gandesti draga Harcioage, saracul om nu stia cum sa fie mai amabil, iar dumneata ai crezut ca-ti face avansuri, hmm se putea sa fie si invers, dar bine ca locul unde va aflati era public, altfel nu avea cine sa te scape
Săracu' om, el a vrut să fie amabil cu tine Hârcioage şi ţie pe unde ţi'e mintea?Of of, penibil m'aş fi simţit şi eu.
Cred ca putin penibil - dar daca as fi fost in locul tau as fi inchis ochii si mi-as fi imaginat ca o blonda draguta imi serveste cafeaua dis-de-dimineata asta da ajutor!
Au, doamne
Nu iti ajunga fanele adolescente de pe site care au fantezii cu tine?
Acum faci victime si printre barbatii
Bine ca s-a terminat asa.Se putea termina si mai rau.Cum ar fi sa te prinda in lift)
Eu m-aş fi simţit flatat, mai ales că din relatarea ta reiese c-ar fi chipos gagiu' de te-a emoţionat până-n punctu-n care să turbezi de dorinţă, aşa că i-aş fi bătut apropouri să văd ce mai are gratis în meniu. Fete, băieţi, câini, pisici... ce mai contează atâta timp cât îţi satisfaci nevoile trupesti cu ele?!
Harciog,
Aşa e, lumea vorbeşte mult şi fără rost, în anumite circumstanţe. Totuşi, eu una, n-aş fi gândit aşa departe. Dar, ce mai,... gestul "băiatului", a fost "drăguţ/prietenos.
Bănuiesc că, a contat!
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: