Episodu` 4, cel mai penal la inceput.
1.Mo:Ce faci, F.O.C.A? FOCA:Ehh.bine Mo, uite. -cade bila aia- Apoi, Mo injura.deh,mi-e sila sa scriu
2. Ep. 0 : Mo:Apasa-l! (de 25 x.am stat sa numar )
3. Ep. 4 (mi-am mai adus aminte) :FOCA:Sun uimit si foarte foarte speriat. Mo:FOCA, ce satana-i mega mucu` asta? FOCA:stai mediocrule, ca poate-i o bomba.sa ne gandim logic.a cazut din cer Mo:Amin!---se inchina---(parca) poate-i ciocafonu` lui Lady GoGu. FOCAoate-i un intelectual. ---Mo fuge si tipa--- FOCAoate-s doi intelectuali. ---iar fuge Mo--- Mo:ia nu mai folosi tu cuvinte pe care nu le inteleg ca-ti bag tromfu` (nu stiu ce e aia ) in nas. FOCA:Ah.deci vrei sa tac Mooate-i alcool! Poate-i romm! FOCA: Rasistule! Mooate-i tuica, poate-i vin, poate-i pipii de rechin! FOCAoate-i mata Mo:sauuu. FOCA: Ma-ta. Mo:Sauuu. FOCA:Coarde pentru instrumentu` meu de suflat! Mo: Ma dezgusti vulvarule! [...] Mo:Te previn ca am stilul propriu de kung-fu! Stilul Fu-thai
Mi-a luat 5 minute sa o invat pe dinafara
Bonus~ O__O
@Yoanna803: Ba da pot.dar le vreau pe cele mai amuzante. Fana de Justin Gieber obsedata ce esti
MO: Ce faci F.O.C.A? F.O.C.A: Nnna, bine MO, uite… MO: Du-te direct in p*lã si ia-l pe cãcat si bagãti-l in p**ã cu mot cu tot… s-o f*ti de de trei ori, m*uie si dacã nu-i cu mã-ta si cu tac-tu si cu tot neamu’ tãu de pu** de sferã spatialã… Nesimtita dracu’ care esti!
Julyly2089 întreabă: