anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Einstein a fost acuzat de o doamna pentru ca o facuse "camila"La tribunal judecatorul ii da o amenda. Dupa ce plateste se intoarce catre judecator si;-Domnule judecator dar unei camile as putea sa-i spun doamna?;-N-am nimic impotriva domnule.-Atunci sarut mina doamna.

Răspuns Câştigător
| CrucifiedCountess a răspuns:

O tiganca merge la doctor pentru un control general.
Doctorul isi face meseria; o examineaza din talpi pana in crestet timp de mai bine de o jumatate de ora. La sfarsit in timp ce scria concluziile
examinarii, explica tigancii:
- Femeie, nu ai cine stie ce, doar jos ai cistita, iar la gat ai laringita.
Ajunsa acasa tiganca e intrebata de tigan:
- Auzi fa, ce-ti zisa doctorul fa?
- Apoi ba barbate mi-a zis doctorul ca jos i-s cam cinstita da-n gat i-s cam largita ba. rolling on the floor laughing rolling on the floor

3 răspunsuri:
| unbaiat a răspuns:

Un om intra in dormitor, cu o capra in brate. Sotia era intinsa in pat, citind o carte. Omul spune: - Uite draga asta este vaca cu care fac sex cand tu ai migrene. Sotia raspunde: - Daca n-ai fi asa de prost poate ai realiza ca aceasta este o capra. La care omul zambeste: - Daca n-ai fi asa de proasta ai realiza ca vorbeam cu capra...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu o poveste si mai faina cu Einstein:

Dupa ce a devenit cunoscut, Abert Einstein mergea pe la diferite universitati, tinand discursuri in legatura cu teoria relativitatiil. La acele conferinte, era dus de soferul lui personal. La fiecare conferinta Einstein spunea in mare acelasi lucru, soferul lui asista de fiecare data la acele conferinte.
Dupa o serie de cateva zeci de conferinte, soferul ii zice Einstein:
"Herr Einstein, la cate converinte am asistat, cred ca as putea sa prezint si eu teoria relativitatii, pentru ca deja o stiu."
Raspunsul lui Einstein a fost: "Sti ce, la urmatoarea conferinta schimbam locurile (la vremea respectiva poze cu Einstein nu erau prezente, deci lumea nu stia cum arata de fapt)".
La intrarea in urmatorul oras cu conferinta, Einstein schimba locul si hainele cu soferul sau si in locul lui Einstein, la conferinta incepe sa prezinte soferul.
La finalul conferintei, cei prezenti incep sa puna intrebari, soferul se descurca remarcabil, insa la un moment dat, unul din participanti (il chema Fermi tongue ), pune o intrebare la care soferul nu mai stie sa raspunda. Atunci el da urmatoarea replica:
"Aceasta intrebare este atat de banala, incat il voi ruga pe soferul meu(Einstein) sa va raspunda! " big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vasile săturat să caute râme prin gunoaie s-a hotarât să-şi cumpere o maşină automată de scos râme. După un timp se întâlneşte cu vecinu' Gigi, alt pescar:
-Auzi Vasile, cum funcţionează maşina aia de scos râme de ţi-ai cumpărat-o?
-Stai să vezi! Am instalat-o în grădină, am pus indicatorul pe 6 volţi, am băgat electrozii în pământ şi i-am dat drumul.
-Şi?
-Şi au ieşit din pământ nişte râme cam subţirele, da' au mers în ziua aia. In altă zi, am trecut pe 12 volţi şi au ieşit nişte râme de toată frumuseţea. Mi-am zis că dacă măresc puterea iau tot peştele cu ce iese şi am pus-o pe 24 de volţi şi au ieşit nişte râme de speriat, ziceai că-s şerpi.
-Deci eşti mulţumit de ea!
-Stai să vezi, că n-am terminat. Ce mi-am zis eu, ia să trec direct la 1000 de volţi.
-Şi ai stricat-o nu?
-Nu, au ieşit minerii.