anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Elefanţilor le este frică de şoricei sau este doar un mit?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu le intra in trompa, le intra in ureche si de acolo preiau controlul elefantului la fel cum controlam noi masina. Ii transforma in elefanti taxi, elefanti autobuz... doar elefant tramvai nu pot ca nu au sine si nici elefant avion, ca nu stiu sa zboare. Asa ca sint doar soareci soferi nu si soareci pilotihee hee

19 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Le este frica pentru ca le vor manca trompalaughing

| Razvan a răspuns:

Le e frica de inteligenta nativa a soriceilorhee hee

| JeSa a răspuns:

E mit; apropos uite un banc tonguelegat de "elefant versus şoricel"laughing
Un elefant şi un şoricel vor să treacă graniţa, dar şoricelul nu are paşaport:
- Te rog elefantule, ajută-mă!
- Bine, zice elefantul, am să te pun aici, în buzunarul de pe piept.
Ajung la vamă şi ofiţerul, dupa ce îl percheziţioneză, îl întreabă pe elefant- ce are în buzunarul de piept. La care elefantul bătând de trei ori în buzunar cu palma:
- Aici? Poza unui vechi prieten.rolling on the floor))(îl făcu' praf, pe "bietul" şoricel!)rolling on the floor))

| juniper a răspuns:

Chiar le este frica dupa cum am vazut la Myth Busters.

| KhloeAfterDark a răspuns:

Intr-un fel. intr-un episod de la mithbusters au dat drumul unui soarece fix in fata unui elefant. elefantul nu s-a speriat, dar l-a evitat, precaut happy

| alecs871 a răspuns:

Da, elefantilor de este frica de soareci, si strutii stau cu capul in pamant. Ma gandesc ce ar face strutii daca s-ar muta la oras, unde este numai asfalt... day dreaming

| alessiaS a răspuns:

Da... elefantii chiar se sperie de soareci dovada este un filmulet ...http://www.220.ro/0w8vhFWN8R/Elefantul-Se-Sperie-De-Un-Soarece

| NoName1234 a răspuns:

Nu cred, cred ca este doar un mit pentru a li se parea amuzant copiilor mici ca un elefant * un animal asa de mare, sa ii fie frica de un soricel * un animal asa de mic big grin ceva de genu happy

| betty17 a răspuns:

Si eu am vazut desenele acelealaughing
cred ca e un mit dar ca sa fiu sigura data viitoare cand ma duc la o gradina zoologica cu elefant iau si un soricel cu mine si ii dau drumul in cusca. o sa te tin la curentwinking

succes

| LauraSpataru a răspuns:

Nu, draga mea. Lui Walt Disney îi era frică de şoareci, aşa că a transpus asta în desenele lui. Este doar un mit.

| Alina a răspuns:

A fost si la Spargatorii de Mituri asta si primul elefant chiar a evitat imediat soricelul...

| hrdcore a răspuns:

Da, au demonstrat la mythbusters

| deffect a răspuns:

50-50 in desenele cu "Tom si Jerry" elefantiilor le este frica.Incearca la "Distrugatorii de Mituri"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dap, cind vad un soricel se catara in copac laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sensei.Bro, mami îmi zicea când eram mică ca se sperie de ei pentru că sunt mici şi le intră în trompă şi le provoacă strănuturi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum ati vazut de ce elefantii folosesc doar tastatura calculatorului si nu folosesc si mouse-ul? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca nu

| metonst54 a răspuns:

Sunt mai degraba precauti.
http://www.youtube.com/watch?v=wXiMs65ZAeU

| maya007 a răspuns:

De ce nu intrebi un elefant, cel mai simplu!