Nu le intra in trompa, le intra in ureche si de acolo preiau controlul elefantului la fel cum controlam noi masina. Ii transforma in elefanti taxi, elefanti autobuz... doar elefant tramvai nu pot ca nu au sine si nici elefant avion, ca nu stiu sa zboare. Asa ca sint doar soareci soferi nu si soareci piloti
E mit; apropos uite un banc legat de "elefant versus şoricel"
Un elefant şi un şoricel vor să treacă graniţa, dar şoricelul nu are paşaport:
- Te rog elefantule, ajută-mă!
- Bine, zice elefantul, am să te pun aici, în buzunarul de pe piept.
Ajung la vamă şi ofiţerul, dupa ce îl percheziţioneză, îl întreabă pe elefant- ce are în buzunarul de piept. La care elefantul bătând de trei ori în buzunar cu palma:
- Aici? Poza unui vechi prieten.))(îl făcu' praf, pe "bietul" şoricel!)))
Intr-un fel. intr-un episod de la mithbusters au dat drumul unui soarece fix in fata unui elefant. elefantul nu s-a speriat, dar l-a evitat, precaut
Da, elefantilor de este frica de soareci, si strutii stau cu capul in pamant. Ma gandesc ce ar face strutii daca s-ar muta la oras, unde este numai asfalt...
Da... elefantii chiar se sperie de soareci dovada este un filmulet ...http://www.220.ro/0w8vhFWN8R/Elefantul-Se-Sperie-De-Un-Soarece
Nu cred, cred ca este doar un mit pentru a li se parea amuzant copiilor mici ca un elefant * un animal asa de mare, sa ii fie frica de un soricel * un animal asa de mic ceva de genu
Si eu am vazut desenele acelea
cred ca e un mit dar ca sa fiu sigura data viitoare cand ma duc la o gradina zoologica cu elefant iau si un soricel cu mine si ii dau drumul in cusca. o sa te tin la curent
succes
Nu, draga mea. Lui Walt Disney îi era frică de şoareci, aşa că a transpus asta în desenele lui. Este doar un mit.
A fost si la Spargatorii de Mituri asta si primul elefant chiar a evitat imediat soricelul...
50-50 in desenele cu "Tom si Jerry" elefantiilor le este frica.Incearca la "Distrugatorii de Mituri"
Sinistratu întreabă:
LaviLavi întreabă:
Julyly2089 întreabă: