| Speed99 a întrebat:

Episodul 12+1 (ca sa nu fie cu ghinion) din serie.

Deci, m-a sunat Shooty...
-Hei, cum mai e in Adolescentiii? mi-a spus el (la telefon).
Cand i-am auzit vocea am inchis telefonul.
Apoi m-a mai sunat cineva.
-Hei Speed, sunt Exceel, am aflat informatii clare cum ca Robijam vine in categoria asta sa faca niste afaceri, asta-i sansa noastra sa il omoram. El vine la ora 14:00 langa plaja dintre Adolescenti si Gastronomie.
-Oh, vin acum!
-Ok amice...
Apoi am ajuns la locul unde ma astepta Exceel, dar Robijam m-a vazut si a incercat sa fuga cu un nrg (stiu ca in joc a fugit cu o barca, hai, sariti-mi in cap), dar eu eram in spatele lui tot cu o motocicleta.
-Ne-ai jucat pe degete pe toti, Robijam, ne-ai tradat!
-Haha, sunt un smecher uns cu toate alifiile!
-Du-te dracu'! apoi i-am dat un headshot si a murit pe loc, iar dupa, m-am dus la Exceel.
-Am reusit!
-Bravo! mi-a spus el.
-Acum trebuie doar sa gasim o oportunitate sa ne intoarcem pe T/A...

Peste 2 zile insa Shooty si cu Anime m-au prins si mi-au zis sa le mai fac o "favoare" asa ca m-au dus la un cimitir si m-au pus sa il ingrop pe un tip.
-Hei, ai grija de jegosu' asta... i-a spus Shooty lui Anime. Eu trebuie sa ma duc la sectie.
-Ok. i-a raspuns Anime.
Dupa ce a plecat, am incercat sa ii dau niste sfaturi lui Anime.
-Hei omule, Shooty de manipuleaza! am spus eu incercand sa bag omul acela in groapa.
-Taci din gura si termina ce ai de facut!
Apoi cand s-a intors un pic eu i-am pus pistolul la gat dar el m-a calcat pe picior si i-am dat drumul din cauza durerii provocate. Apoi Anime a vrut sa i-a o masina dar eu i-am tras in ambele picioare cu un Ak-47.
-Vreo ultima dorinta, Anime? am spus eu indreptand pistolul spre el.
-As avea una...
-Spune!
-Pot sa iti (+18) sora?
-Sa te i-a naiba Anime! si apoi l-am omorat.

Va urma...
Deci cred ca in urmatorul episod sau in al 15-lea termin seria.

3 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Doamne ajută!

| αɴι28 a răspuns:

De cand esti tu superstitios?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte palpitant si interesantbatting eyelashes